Traduceri Legalizate

Echipa noastră se ocupă pentru tine, de toate formalitățile pentru legalizarea și apostilarea traducerilor.

Efectuăm traduceri legalizate, pentru 35 limbi din portofoliul și îți asigurăm consultanță pentru optimizarea costurilor și obținerea tuturor vizelor de care ai nevoie pentru traduceri legalizate.

EVALUAREA CLIENȚILOR NOȘTRI

4.8
213 reviews
5
199
4
5
3
3
2
0
1
6

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Ai reducere 30% la toate comenzile online

Îți răspundem în aproximativ 1 oră lucrătoare, de Luni → Vineri între orele 09-18

dots

01

O traducere legalizată este o traducere autorizată (semnată și ștampilată de către un traducător autorizat), la care notarul public legalizează semnătura traducătorului autorizat. Legalizarea semnăturii traducătorului sau legalizarea traducerii este posibilă dacă traducerea a fost efectuată de către un traducător autorizat și dacă se îndeplinesc condițiile Legii Notarilor Publici și a activităților notariale.

WeTranslate îți asigură o gamă completă de servicii de traduceri legalizate, prin traducători autorizați de către Ministerul Justiției din România, în limba Albaneză, Arabă, Bulgară, Catalană, Cehă, Chineză, Coreeană, Croată, Daneză, Ebraică, Engleză, Finlandeză, Flamandă, Franceză, Germană, Greacă, Hindi, Italiană, Japoneză, Lituaniană, Macedoneană, Maghiară, Norvegiană, Olandeză, Persană, Polonă, Portugheză, Romani, Rusă, Sârbă, Slovacă, Slovenă, Spaniolă, Suedeză, Turcă și Ucraineană

IMPORTANT: pentru a efectua legalizarea este necesar să ne aduci la sediul nostru documentul original, astfel încât să-l putem prezenta la Notar. Procesul de legalizare va fi efectuat în câteva ore (sau în regim de urgență – la cerere), după ce s-a finalizat procesul de traducere.

I

Legalizarea unei traduceri autorizate poate fi efectuată în funcție de tipul documentului original, după cum urmează:
 1. Documente tipizate / autentice, emise de instituțiile statului → se legalizează fără alte formalități;
 2. Documente sub semnătură privată (ex. contracte) se pot legaliza prin următoarele modalități:
 1. Copie legalizată + Legalizare Notarială (dacă documentul este în Română și are mai puțin de 4 pagini)
 2. Dată Certă + Legalizare Notarială (dacă documentul este în Română și are mai mult de 4 pagini)
 3. Dată Certă + Legalizare Notarială (dacă documentul este în altă limbă decât Limba Română)

II

Traducerile legalizate vor conține următoarele elemente și informații, după finalizarea procedurilor notariale:

 • Formularea de autorizare, precum și semnătura / ștampila traducătorului autorizat (în partea de jos a paginii);
 • Timbru sec – aplicat de către Notarul Public, în partea din dreapta sus a paginilor din traducerea legalizată;
 • Semnătura și ștampila notarului public – la îmbinarea dintre pagini și pe încheierea de legalizare a traducerii;
 • Data legalizării – data efectuării legalizării notariale a semnăturii traducătorului autorizat.

Alege pachetul care ți se potrivește

Îți oferim 3 pachete pentru serviciile de traduceri autorizate și legalizate, astfel încât să-l alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine

BASIC

Fără revizie inclusă
Traducător General

Account Manager

RECOMANDAT PENTRU:

Documente pentru uz personal
Documente cu scop informativ
Documente fără risc financiar/medical

STANDARD

Cu revizor local

Traducător Experimentat
Revizor Local
Account Manager

RECOMANDAT PENTRU:

Cataloage/broșuri/proceduri/politici
Manuale de utilizare/tehnice
Documente medicale

NATIVE

Cu revizor nativ
Traducător Specializat
Revizor Nativ
Account Manager

RECOMANDAT PENTRU:

Documente de specialitate
Cărți, reviste, publicații
Lucrări de cercetare

02

AVANTAJE PENTRU TINE

Beneficii generale la toate comenzile

 • Disponibilitate 7 zile din 7 – prin telefon, e-mail și chat;
 • Account Manager dedicat comenzilor tale;
 • Răspuns prin email în cca 1 oră lucrătoare;
 • Consultanță de specialitate pentru eficientizarea costurilor;

Livrăm cum și unde ai nevoie

 • Livrare gratuită în România, pentru comenzi de +500 Lei;
 • Livrarea traducerilor în original la sediul nostru, fie prin e-mail în formă scanată sau prin curier rapid;
 • Livrare prin curier oriunde în lume, prin TNT / FedEx

UITĂ DE GRIJI ȘI CÂȘTIGĂ TIMP LIBER

 • Îți pregătim documentele ce necesită legalizare, pentru a respecta procedurile Notarilor și a instituțiilor;
 • Efectuăm noi drumurile pentru tine la instituții (Notari, Camera Notarilor, Ambasade, etc), pentru a le legaliza cât mai urgent;

Avantaje financiare pentru tine

 • Plată cu cardul, direct din factură, prin MobilPay (în 30 secunde);
 • Plată prin transfer bancar (ING Bank), prin numerar sau cu cardul (POS) la sediul nostru;
 • Reduceri de până la 50% pentru volume foarte mari;
 • Ne găsești în zona ultra centrală din București, având sediul la 100 m de stația de metrou Universitate, vizavi de Hotelul Intercontinental;
 • Poți ajunge din oricare din zonele centrale din București, în doar câteva minute, unde poți plasa personal comenzi de traduceri legalizate;
 • Asigurăm serviciile de traduceri legalizate în oricare din zonele din București (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și Ilfov;
 • Îți asigurăm serviciile de traduceri legalizate în orice oraș din România, prin traducători autorizați de către Ministerul Justiției;
 • Principalele orașe unde furnizăm servicii de traduceri legalizate sunt: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Suceava, Focșani, Bistrița, Tulcea, Alba Iulia, Deva;
 • Îți punem la dispoziție toată gama de servicii de traduceri legalizate ce vor fi efectuate prin traducători autorizați, în oricare dintre țările din Europa: Belgia, Bulgaria, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria;
 • Indiferent în ce oraș din Europa locuiești, acoperim serviciile de traduceri legalizate, în principalele orașe din Europa: Londra, Viena, Bruxelles, Sofia, Praga, Paris, Berlin, Atena, Dublin, Roma, Oslo, Amsterdam, Lisabona, Moscova, Belgrad, Madrid, Stockholm, Kiev, Budapesta.
CE SPUN CLIENȚII DESPRE WETRANSLATE
Romaero
Romaero
Official Recommendation - 2020
Read More
Relațiile economice existente, ne-au deterninat să colaborăm cu Agenția de Traduceri WeTranslate, față de care ne exprimăm aprecierea în calitate de funizor de traduceri. Datorită colaborării cu WeTranslate, am perfectionat relații cu parteneri străini și am participat la proiecte europene. WeTranslate ne-a impresionat prin atitudinea proactivă, comunicarea facilă cu echipa, implicare și seriozitate.
ASP GROUP
ASP GROUP
Official Recommendation - 2020
Read More
Serviciile WeTranslate îndeplinesc întocmai cerințele noastre, oferind traduceri tehnice de calitate, care respectă specificațiile noastre, astfel încât să nu mai necesite intervenția noastră. WeTranslate dă dovadă de profesionalism, ceea ce ne îndreptățește să recomandăm folosirea serviciilor pe care le oferă.
Alexandrion Group
Alexandrion Group
Official Recommendation - 2019
Read More
Alexandrion Grup recomandă WeTranslate, furnizorul nostru pentru servicii de interpretariat, care ne asigură soluții complete, formate din interpreți specializați, echipamente și suport tehnic. WeTranslate a răspuns solicitărilor noastre promt, evenimentele noastre derulându-se cu succes.
Georgiana Coconu
Georgiana Coconu
Google Review - 2020
Read More
Foarte multumită de colaborare! Și-au arătat interesul total pentru client și au răspuns foarte repede solicitării! Prețuri foarte bune față de concurență! Multumesc WeTranslate !
Bianca Marian
Bianca Marian
Google Review - 2019
Read More
Foarte amabili și promți! Ne-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie, chiar în aceeași zi. Cu un simplu mail, am rezolvat de fiecare dată toate traducerile de care am avut nevoie. Cu siguranță vom mai apela la serviciile WeTranslate, mai ales că ne-au ajutat cu traduceri din Turca în Română, traduceri care în zona Ardealului sunt dificil de obținut. Vă mulțumim WeTranslate!
Mirabela Turbuc
Mirabela Turbuc
Google Review - 2019
Read More
Foarte buni profesioniști. Traducere în 24h de la confirmarea plății. Am salvat 100€ pe care i-aș fi plătit la Paris. Comunicare rapidă și eficientă pe email cu echipa WeTranslate. Plată printr-o platformă de plată online, cu 5 cenți comision pt 24€ plătiți.
Jack Singh
Jack Singh
Google Review - 2019
Read More
Brilliant set of people and excellent services. Madalina and her team were very professional and efficient at the prescribed set of services. If you are looking for any set of services from Wetranslate I highly recommend the team.
Florentina Mihalache
Florentina Mihalache
Google Review - 2019
Read More
Foarte mulțumită de serviciile WeTranslate! Rapiditate, corectitudine, profesionalism! Deși eu nu sunt din București, am facut totul online, am trimis documentul de tradus, am trimis banii și în ziua următoare am primit documentul tradus, prin curier rapid ! Vă recomand cu drag să accesați aceste servicii! Felicitări echipei !!!
Andreea Galetschi
Andreea Galetschi
Google Review - 2019
Read More
Recomand serviciile WeTranslate. Comunicarea este foarte usoară cu angajații, răspund promt cerințelor, verifică transmiterea corectă a datelor. Am fost sunată direct, când comunicarea via e-mail ar fi putut conține interpretări greșite. Plus, messengerul de pe website este foarte eficient, veți comunica cu o persoană reală, în doar câteva secunde, nu cu un robot! (persoană fizică domiciliată în afara României)
Theodor Stoican
Theodor Stoican
Google Review - 2019
Read More
Excelent serviciul primit. Nu a trebuit să mă duc nici macar la sediu, totul online prin email, plată electronică și extrem de punctuali. Am primit traducerile cu aproape o zi mai devreme. De asemenea, calitatea traducerilor a fost ok.
Previous
Next
DE CE CLIENȚII ALEG WETRANSLATE
 • Punem întotdeauna calitatea pe primul loc
 • Ai account manager dedicat, disponibil 24/7
 • Gestionăm tot procesul ca tu să primești soluția finală
 • Avem +800 traducători și interpreți profesioniști
 • Livrăm servicii în cele mai importante 35 limbi străine
 • Plătești online, cu cardul, direct din factură
 • Livrăm documentele oriunde și când ai nevoie, super rapid
 • Sediu ultra central, la km 0 din București
iso-9001
iso-14001
gdpr
certified
ministerul-public-client-wetranslate
ministerul-mediului-client-wetranslate
agentia-mediu-client-wetranslate
radiocom-client-wetranslate
canopy-client-wetranslate
autonom-client-wetranslate
emiral-media-client-wetranslate
fundatia-alexandrion-client-wetranslate
kooperativa-client-wetranslate
nomenius-client-wetranslate
tinmar-client-wetranslate
gothaer-client-wetranslate
Dell-client-wetranslate
meridian-client-wetranslate
united-nations-client-wetranslate
asp-client-wetranslate

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ