Skip to content

Traduceri Medicale

Gratuite

Pentru copiii cu boli cronice

Responsabilitate Socială

În ultimii ani echipa WeTranslate a întânit multe situații, unde cei mici au nevoie de sprijinul nostru. Al tuturor.

Fiecare dintre noi îi poate ajuta pe ceilați, atunci când este nevoie cel mai mult de noi. Iar copii, au prioritate, întotdeauna.

Copiii au dreptul la viață

Sunt foarte mulți copii care au boli cronice ce le pun viața în pericol și care au nevoie de asistență medicală în afara granițelor sau care au apelat la servicii medicale în străinătate.

Acțiuni pentru o sansă la viață

Începând cu luna Aprilie 2022, echipa WeTranslate va asigura servicii GRATUITE de traducere, pentru copiii care se află în astfel de situații.

Astfel, vom suporta integral toate costurile de traducere și fără niciun adaos, acțiunea aplicându-se în următoarele condiții:

 • Beneficiari: copiii cu varsta între 0 – 14 ani
 • Criterii: copii aflați în stadiu de boală avansat (boli cronice)
 • Buget acoperit: 1.000 EURO / lună (max. 100 Euro / caz)

Bugetul nu este suficient?

În situația în care bugetul menționat mai sus nu acoperă necesarul de traducere, venim cu încă o soluție pentru copiii aflați în astfel de situații.

Orice solicitare de traducere care depășește bugetul de 100 Euro / caz,
va beneficia de traducere fără niciun adaos din partea WeTranslate, fiind acoperite doar costurile directe ale traducătorilor.

Solicită mai jos traducere medicală gratuită

33%
Încarcă fișiere fie prin drag&drop, de pe telefon sau din PC. Numărul maxim de fișiere este 50 și dimensiunea maximă permisă este de 40MB.

Maxim 30 fișiere / limita per fișier 20MB / limită toate fișierele 30MB

5.0 / 5 Rating - 3002 Reviews
Bogdan
Google Review
Read More
Traducere Romana-Italiana documente foarte dificile (medicale). Niste oameni foarte buni, profesionisti si rapizi. Calitate exceptionala, promtitudine si sensibili (o problema delicata tratata exemplar). Va multumesc si mult succes in activitate!
Alexandru
Google Review
Read More
Excelente serviciile de traducere. Am avut 2 diplome de tradus si legalizat care au fost realizate si gata de ridicat chiar in urmatoarea zi. Recomand!
Adrian
Google Review
Read More
Am folosit pentru prima data servicii de pe acest site, totul a fost foarte ok. Organizat, ieftin și am primit documentele chiar mai repede decât trebuia 👌
Tea
Google Review
Read More
Super quick service! Everyone is really professional and friendly. I would highly recommend! 😃 Thanks to the team especially Madalina for all the help! Price was also good!
Adina
Google Review
Read More
Comunicare prompta si facila, inalta calitate a serviciilor oferite la cel mai bun pret. Apelez de fiecare data cu incredere la "WeTranslate", pentru ca niciodata nu m-au dezamagit. Recomand cu deplina satisfactie "WeTranslate"!!!
Christian
Google Review
Read More
Had an urgent need for some Ukrainian refugees - they translated from Ukrainian to English, legalized and notarized in 24 hours! Great service, fast, and good price too!
Lavinia
Google Review
Read More
Profesionalism, promptitudine, amabilitate si preturi competitive. Eu am solicitat online traducerea si interpretarea unor acte medicale cu termeni specifici. Am fost contactata telefonic, am primit proforma si am achitat-o cu cardul. Rapid si eficient. Recomand. Multumesc.
Adriana
Google Review
Read More
Platforma functioneaza impecabil, imediat primesti informatiile de care ai nevoie, totul a decurs foarte bine si usor. Recomand! Aveti incredere!
Bogdan
Google Review
Read More
I am at my 3rd order with WeTranslate and all translations have been delivered on time and with very good quality.
Marcela
Google Review
Read More
Apreciez promptitudinea in preluarea comenzii, modalitățile de comunicare, profesionalismul si rapiditatea dovedite in traducere, disponibilitatea de a rezolva cerințele clientului.
Florentina
Google Review
Read More
Foarte mulțumită de serviciile WeTranslate! Rapiditate, corectitudine, profesionalism! Deși eu nu sunt din București, am facut totul online, am trimis documentul de tradus, am trimis banii și în ziua următoare am primit documentul tradus, prin curier rapid ! Vă recomand cu drag să accesați aceste servicii.
Romaero
Recomandare
Read More
Relațiile economice ne-au deterninat să colaborăm cu Agenția WeTranslate, față de care ne exprimăm aprecierea în calitate. Datorită WeTranslate, am perfectionat relații cu parteneri străini și am participat la proiecte europene. WeTranslate ne-a impresionat prin atitudinea proactivă, implicare și seriozitate.
Bianca
Google Review
Read More
WeTranslate n-a ajutat de fiecare dată când am avut nevoie. Cu un simplu mail, am rezolvat toate traducerile de care am avut nevoie. Cu siguranță vom mai apela la WeTranslate, mai ales că ne-au ajutat cu traduceri din Turca, care în zona Ardealului sunt dificil de obținut. Vă mulțumim WeTranslate!
ASP GROUP
Recomandare
Read More
Serviciile WeTranslate îndeplinesc întocmai cerințele noastre, oferind traduceri tehnice de calitate, respectând specificațiile, astfel încât să nu mai necesite intervenția noastră. WeTranslate dă dovadă de profesionalism, ceea ce ne îndreptățește să recomandăm folosirea serviciilor pe care le oferă.
Lucian
Google Review
Read More
Mi-au tradus, oamenii ăștia, Declarația Universală a Drepturilor Omului din limba Română în limba Romani (țigănește). Am mai încercat pe cont propriu cu un amator și am primit traducere jumătate în Română și restul era netradus. Echipa WeTranslate mi-a făcut o traducere integrală în Romani. Vă mulțumesc!
Alexandrion Group
Recomandare
Read More
Alexandrion Grup recomandă WeTranslate, furnizorul nostru de servicii de traduceri și interpretariat, care ne asigură soluții complete, formate din traducatori și interpreți specializați, echipamente și suport tehnic. WeTranslate a răspuns solicitărilor noastre promt, evenimentele noastre derulându-se cu succes.
Jack
Google Review
Read More
Brilliant set of people and excellent services received from WeTranslate team. Madalina and her team were very professional and efficient at the prescribed set of services. If you are looking for any set of translation services from Wetranslate I highly recommend the team, for your translation needs.
Mirabela
Google Review
Read More
Sunt foarte buni profesioniști! Au facut traducerea în 24h de la confirmarea plății. Am salvat 100 Euro pe care i-aș fi plătit la Paris. Comunicare rapidă și eficientă pe email cu echipa WeTranslate. Plată în doar câteva secunde, printr-o platformă de plată online, cu 5 cenți comision pt 24 Euro plătiți.
Andreea
Google Review
Read More
Recomand serviciile WeTranslate. Comunicarea este foarte usoară, răspund promt, verifică transmiterea corectă a datelor. Am fost sunată direct, când comunicarea via e-mail ar fi putut conține interpretări greșite. Plus, chat-ul este foarte eficient, veți comunica cu o persoană reală, în doar câteva secunde!
Theodor
Google Review
Read More
Excelent serviciul primit. Nu a trebuit să mă duc nici măcar la sediu lor, totul s-a desfășurat online prin email, plată electronică cu cardul și extrem de punctuali. Mi-au facut o surpriză și am primit traducerile cu aproape o zi mai devreme! De asemenea, calitatea traducerilor a fost foarte bună.
Georgiana
Google Review
Read More
Absolut incantata. Cu drag voi reveni tot timpul! Jos palaria!
Andreea
Google Review
Read More
Experienta cu WeTranslate a fost excelenta, ca de obicei! Rapid si eficient. Folosesc aceasta agentie de cativa ani de zile.
Sebastian
Google Review
Read More
Foarte impresionat de atenția acordată, munca realizată de acesti oameni si de termenul de livrare. Voi reveni cu drag.
Elena (Avocat)
Google Review
Read More
Ca intotdeauna, in ultimii cinci ani, promptitudine, calitate, profesionalism !
Dragos
Google Review
Read More
Fast delivery of the translation. Super friendly but also professional team. Got the document scanned and send to me even before picking up the physical paper. Highly recommended. 6/5 stars.
Maria
Google Review
Read More
The platform is amazing, you place an order in seconds and they get back to you in a few minutes with several offers and proposals 🤩
Previous
Next
De ce clienții aleg WeTranslate
 • #1 Agenții Traduceri Online în România;
 • +80.000 comenzi livrate;
 • +25.000 clienți mulțumiți;
 • +2.200.000 pagini traduse;
 • +99,99% satisfacția clienților;
 • +800 traducători autorizați;
 • +3.000 recenzii pozitive pe Google;
 • Plată online în doar 20 secunde;