Skip to content

Dezvoltă o carieră
în traduceri

Alătură-te unei echipei de profesioniști

Alătură-te echipei WeTranslate, pentru a face parte dintr-o echipă unde excelența și profesionalismul sunt principalele valori care ne ghidează

Împreună cu o echipă excepțională, am câștigat încrederea a peste 20.000 clienți, finalizând +60.000 comenzi, devenind una dintre cele mai importante TOP 5 firme de traduceri

4.9 / 5 Rating - 1946 Reviews
wetranslate cariere echipa noastra
wetranslate servicii traduceri autorizate, traduceri autorizate wetranslate, traducere autorizata, traduceri autorizate bucuresti, servicii traduceri autorizate bucuresti, birou traduceri autorizate bucuresti, firma traduceri autorizate bucuresti, traduceri certificate, traducere certificata, revizie traduceri, proofreadind traduceri, traducator autorizat, traducatori autorizati, traducator autorizat bucuresti, traducatori autorizati bucuresti
wetranslate echipa noastra

Prețuim
valorile

Calitatea serviciilor și experiența pe care o are fiecare client sunt rezultatele unei echipe super profesioniste, care pune întotdeauna clientul pe primul loc, în fiecare zi. 

Cea mai importantă resursă a Agenției WeTranslate o reprezintă echipa formată din Account Manageri, traducători și interpreți, care pe lângă entuziasm și dinamism, aduc echipei pasiune, inițiativă și profesionalism.

La fel cum învățăm din profesionalismul clienților, vrem să învățăm și din experiența traducătorilor, care aduc valori nelimitate echipei, în permanență dezvoltare.

Alătură-te echipei
de traducători

 • Ești traducător autorizat sau certificat;
 • Ai o experiență de mimim 3 ani ca traducător;
 • Respecți deadline-urile și livrezi întotdeauna la timp;
 • Pui satisfacția și nevoia clienților pe primul loc;
 • Respecți deadline-urile și livrezi întotdeauna la timp;
 • Ești atent(ă) la detalii și îți plac provocările ;
 • Ai o reputație excelentă și recomandări de la alți clienți;
 • Ai o disponibilitate de minim 4 ore / zi;
 • Dorești o colaborare de durată cu proiecte volminoase;
 • Utilizezi ultimele programe Microsoft Office;
 • Dacă redai 1:1 traducerile, identice cu documentele originale;
 • Ai un avantaj dacă utilizezi CAT Tools și Adobe Pro;
 • Emiți factură fiscală pentru serviciile oferite;
 • Ne furnizezi informații despre tine, experiența ta, limbile în care traduci și tarife – prin formularul de mai jos;
 • Atașezi CV-ul, autorizația / certificatul și recomandări;
 • Analizăm datele completate și dacă îndeplinești pe care le căutăm, te vom contacta pentru a discuta pe larg;
 • Pregătim contractul, îl analizezi și îl semnăm;
 • Efectuezi traducerile, le revizuiești la final și le livrezi;
 • La începutul fiecărei luni ne trimiți o evidență ce va conține toate comenzile, pe care o vom verifica împreună;
 • Emiți factura la începutul lunii pentru proiectele din luna anterioară și noi o achităm prin transfer bancar, extrem de repede;
 • Luna viitoare, repetăm ce am făcut în luna anterioară 🙂

Ce îți oferim

 • Exclusivitate în preluarea comenzilor clienților corporate;
 • Volum lunar considerabil, care poate depăși 300-400 pagini / lună, pentru limbile des solicitate;
 • Oportunități de dezvoltare și de a lucra la proiecte interesante;
 • Asistență 24/7 din partea echipei;
 • Feedback după fiecare comandă;
 • Termen de plată foarte scurt – average 10 zile lucrătoare;

Avantajele formularului de contact

 • Vom analiza experiența ta și proiectele potrivite ție;
 • Selectăm cei mai buni profesioniști în traduceri și interpretariat, astfel încât să fie asigurată întotdeauna cea mai bună calitate a traducerilor;
 • Poți pune în valoare recomandări din partea altor clienți, astfel încât să știm ce experientă au avut cu tine;
 • Ne vei transmite informațiile structurat și clar;
Ce spun traducătorii
despre WeTranslate
4.9 / 5 Rating - 1946 Reviews
Alexandru Postu
Traducător Engleză
Read More
WeTranslate se remarcă prin profesionalism, comunicare transparentă și în rapidă, de la transmiterea comenzilor și până la confirmarea plații, care se face în doar câteva zile. Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu WeTranslate și recomand tuturor traducătorilor să colaboreze cu această echipă de profesioniști.
Diana-Norina Grasu
Traducător Engleză - Germană
Read More
Profesionalism, promptitudine, comunicare, pe scurt -> WeTranslate! O echipă tânără și profesionistă, care acordă atenție până la cele mai mici detalii, axându-se pe mulțumirea clienților și a traducătorilor. Cu o colaborare de peste 4 ani, am finalizat nenumărate proiecte, cu peste 10.000 pagini traduse.
Victoria Costea
Traducător Engleză
Read More
Recomand cu caldură echipa WeTranslate! Întreaga colaborare din ultimii 4 ani a fost exemplară, din toate punctele de vedere, orientată către nevoile clienților. Am lunar un volum de peste 300 de tradus, iar plățile sunt super rapide de fiecare dată. Vă mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovadă!
Arpad Turoczy
Traducător Maghiară
Read More
O firmă de 5 STELE+, caracterizată prin profesionalism, deschidere, punctualitate și promptitudine! O echipă amabilă și proactivă. La așa-ceva spunem noi: ”Jos pălăria!”. Plățile sunt făcute la timp. Azi, după emiterea facturii, în 30 minute am primit si dovada achitării! Cu astfel de parteneri, mă simt norocos!
Cornelia Aldea
Traducător Engleză
Read More
După o colaborare de peste 1 an tot ce pot spune este: WOW! Echipa este super profesionistă, cu proiecte faine de sute de pagini lunar și totul se desfășoară excelent! Nu credeam că există clienți care plătesc facturile în câteva ore. Până la WeTranslate! Vă mulțumesc că m-ați ales ca parte a echipei!
Mădălina Ghesea
Traducător Engleză - Germană
Read More
În calitate de traducător am găsit în WeTranslate o super echipă! Oameni de calitate, proiecte numeroase, interesante și mai mult decât promptitudine, în ceea ce privește plata facturilor (ceea ce rar găsești)! Lucrăm împreună pentru traduceri tehnice, de aproape 2 ani. Mult succes în continuare!
Hanan-Layla De Juncker
Traducător Olandeză
Read More
Lucrez cu WeTranslate din 2019 pentru proiecte în/din Olandeză și pot spune că toți membrii echipei sunt foarte profesioniști. Comunicarea este promptă și plata se face rapid. Când uit să emit facturile, ei îmi aduc aminte zilnic. O firmă de traduceri care își merită locul în TOP 10, care merită recomandată!
Maria Nania
Traducător Rusă
Read More
Agenția WeTranslate este unul dintre clienții mei preferați, de peste 3 ani. Încă de la început echipa WeTranslate a dat dovadă de seriozitate, profesionalism și corectitudine. Sunt foarte respectuoși față de traducători. Pe parcursul colaborării am avut numai experiențe plăcute. Îi recomand cu drag și plăcere!
Andra Maravela
Traducător Italiană
Read More
Colaborez de peste 4 ani cu agenția WeTranslate si pot spune că este excelentă! Sunt profesioniști, prietenoși și de încredere! Vin în sprijinul tău când ai nevoie de o părere profesionistă, deoarece ei înșiși s-au dezvoltat prin multă muncă și seriozitate. Au mereu proiecte ingenioase și creative. Recomand cu căldură!
Adela Pricop
Traducător Greacă
Read More
Colaborez cu firma WeTranslate de peste 4 ani. Apreciez seriozitatea și profesionalismul întregii echipe, corectitudinea și implicarea acesteia în construirea unei relații de încredere cu colaboratorii săi. Cuvântul care îi caracterizează este „exigența”, din care au de câștigat atât clienții cât și noi, traducătorii.
Cristina Ștefănescu
Traducător Engleză
Read More
Apreciez la echipa WeTranslate profesionalismul, seriozitatea, experiența, modul flexibil de lucru și o foarte bună organizare. Se dedică fiecărui client, punând calitatea și punctualitatea pe primul loc și își respectă mult colaboratorii. Avem o colaborare strânsă, bazată pe o comunicare foarte bună și suport.
Adina Iacob
Traducător Engleză
Read More
Colaborez cu WeTransate, de peste 4 ani și deși activitatea mea se desfașoară de acasă, mă simt parte din această echipă de oameni tineri, dedicați și perseverenți, întotdeauna la standarde ridicate, atât din punct de vedere al calității serviciilor, al comunicării, transmiterii de proiecte cât și al plăților.
Previous
Next

Vrei să faci parte
din echipa noastră?

Ești traducător și vrei mai multe comenzi?

Ai ajuns la locul potrivit!