Echipa noastră

Oamenii sunt cea mai importantă resursă a oricărei companii, motiv pentru care ne concentrăm atenția pentru a construi o echipă super-profesionistă, provocându-ne în fiecare zi pentru a genera cele mai ambițioase idei, pe care sa le punem în practică.

Vezi mai jos echipa care formează WeTranslate și citește povestea fiecărui membru al echipei.

wetranslate-logo-white

EVALUAREA CLIENȚILOR NOȘTRI

4.8
213 reviews
5
199
4
5
3
3
2
0
1
6

CE SPUN CLIENȚII DESPRE WETRANSLATE

Romaero
Romaero
Official Recommendation - 2020
Read More
Relațiile economice existente, ne-au deterninat să colaborăm cu Agenția de Traduceri WeTranslate, față de care ne exprimăm aprecierea în calitate de funizor de traduceri. Datorită colaborării cu WeTranslate, am perfectionat relații cu parteneri străini și am participat la proiecte europene. WeTranslate ne-a impresionat prin atitudinea proactivă, comunicarea facilă cu echipa, implicare și seriozitate.
ASP GROUP
ASP GROUP
Official Recommendation - 2020
Read More
Serviciile WeTranslate îndeplinesc întocmai cerințele noastre, oferind traduceri tehnice de calitate, care respectă specificațiile noastre, astfel încât să nu mai necesite intervenția noastră. WeTranslate dă dovadă de profesionalism, ceea ce ne îndreptățește să recomandăm folosirea serviciilor pe care le oferă.
Alexandrion Group
Alexandrion Group
Official Recommendation - 2019
Read More
Alexandrion Grup recomandă WeTranslate, furnizorul nostru pentru servicii de interpretariat, care ne asigură soluții complete, formate din interpreți specializați, echipamente și suport tehnic. WeTranslate a răspuns solicitărilor noastre promt, evenimentele noastre derulându-se cu succes.
Georgiana Coconu
Georgiana Coconu
Google Review - 2020
Read More
Foarte multumită de colaborare! Și-au arătat interesul total pentru client și au răspuns foarte repede solicitării! Prețuri foarte bune față de concurență! Multumesc WeTranslate !
Bianca Marian
Bianca Marian
Google Review - 2019
Read More
Foarte amabili și promți! Ne-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie, chiar în aceeași zi. Cu un simplu mail, am rezolvat de fiecare dată toate traducerile de care am avut nevoie. Cu siguranță vom mai apela la serviciile WeTranslate, mai ales că ne-au ajutat cu traduceri din Turca în Română, traduceri care în zona Ardealului sunt dificil de obținut. Vă mulțumim WeTranslate!
Mirabela Turbuc
Mirabela Turbuc
Google Review - 2019
Read More
Foarte buni profesioniști. Traducere în 24h de la confirmarea plății. Am salvat 100€ pe care i-aș fi plătit la Paris. Comunicare rapidă și eficientă pe email cu echipa WeTranslate. Plată printr-o platformă de plată online, cu 5 cenți comision pt 24€ plătiți.
Jack Singh
Jack Singh
Google Review - 2019
Read More
Brilliant set of people and excellent services. Madalina and her team were very professional and efficient at the prescribed set of services. If you are looking for any set of services from Wetranslate I highly recommend the team.
Florentina Mihalache
Florentina Mihalache
Google Review - 2019
Read More
Foarte mulțumită de serviciile WeTranslate! Rapiditate, corectitudine, profesionalism! Deși eu nu sunt din București, am facut totul online, am trimis documentul de tradus, am trimis banii și în ziua următoare am primit documentul tradus, prin curier rapid ! Vă recomand cu drag să accesați aceste servicii! Felicitări echipei !!!
Andreea Galetschi
Andreea Galetschi
Google Review - 2019
Read More
Recomand serviciile WeTranslate. Comunicarea este foarte usoară cu angajații, răspund promt cerințelor, verifică transmiterea corectă a datelor. Am fost sunată direct, când comunicarea via e-mail ar fi putut conține interpretări greșite. Plus, messengerul de pe website este foarte eficient, veți comunica cu o persoană reală, în doar câteva secunde, nu cu un robot! (persoană fizică domiciliată în afara României)
Theodor Stoican
Theodor Stoican
Google Review - 2019
Read More
Excelent serviciul primit. Nu a trebuit să mă duc nici macar la sediu, totul online prin email, plată electronică și extrem de punctuali. Am primit traducerile cu aproape o zi mai devreme. De asemenea, calitatea traducerilor a fost ok.
Previous
Next
dots

ECHIPA NOASTRĂ

madalina-ciornohuz-wetranslate

Mădălina Ciornohuz

VP & Sales Executive

Când am pus bazele companiei WeTranslate, am adunat pasiuni strânse din mai multe domenii: pasiunea mea pentru traduceri specializate, pasiunea partenerului nostru Claudiu Ioniță pentru un business de succes și pasiunea pentru lucrul cu oamenii a colegilor noștri. Iar la toate acestea se adaugă experiența măsurată în ani de zile a fiecăruia dintre noi.

Calitatea, performanța, profesionalismul și grija cu care îndeplinim cerințele clienților și partenerilor noștri reprezintă valorile după care ne orientăm, în care credem și pe care vrem să le facem cunoscute clienților și partenerilor noștri.

Misiunea noastră este să ne perfecționăm în fiecare zi nivelul de expertiză, pentru a răspunde cu promptitudine și într-o manieră profesionistă, tuturor solicitărilor clienților și partenerilor noștri.

Iar viziunea noastră pe termen lung este ca WeTranslate să fie un partener consacrat pentru toți clienții ce doresc să primească servicii de traduceri și interpretariat de înaltă calitate.

Dana Zanfir

DEPUTY SALES EXECUTIVE

Proaspăt absolventă a facultății m-am alăturat echipei WeTranslate dornică de a exploata un domeniu nou și plin de provocări.

Încă din primele zile, membrii companiei mi-au inspirat pozitivismul și dedicarea față de scopul comun: îndeplinirea sarcinilor eficient pentru a mulțumi clienții.

Calități precum promptitudinea, dorința de a învăța, comunicarea eficientă au fost apreciate și încurajate de către colegi și management, astfel s-a născut dorința de perfecționare.

Accentul pus pe calitate mai presus de cantitate a reprezentat motivul pentru care am rămas atașată de acest proiect și cred în dezvoltarea lui și a mea.

Focusul companiei WeTranslate îl reprezintă clienții, iar conexiunea creată între noi și aceștia, constituie lucrul care mă motivează și pe care aș pune un accent definitoriu

dana-zanfir-wetranslate
claudiu-tudor-wetranslate

Claudiu Tudor

SENIOR ACCOUNT EXECUTIVE

După activitatea îndelungată în cadrul unor corporații, am acumulat experiență de muncă, de colaborare cu oamenii si mai mult decât atât, experiență de viață. Am regăsit la WeTranslate, o echipă tânără ce are ca prioritate clientul, oferirea unor servicii ireproșabile tuturor clienților ce ne trec pragul.

Într-o piață de traduceri atât de vastă, calitatea traducerilor oferită fiecărui client este principalul atu pe care fiecare îl avem. Ține doar de noi, să fim atenți la nevoile clienților pentru a-i întâmpina cu oferte optimizate pentru fiecare în parte.

Până acum am văzut nenumărați clienți mulțumiți și sper TU să fii următorul client fericit al WeTranslate.

Rodica Pașca

JUNIOR ACCOUNT MANAGER

Pentru mine în viață au contat și contează întâlnirile pe care le ai, oamenii care sunt în jurul tău, așa că m-am alăturat echipei WeTranslate, o echipă tânără și vibrantă, care mi-a inspirat implicare și profesionalism din prima clipă.

Dorința de a mă dezvolta crește în fiecare zi, inspirată fiind de colegii mei care mă motivează prin felul în care se raportează la gestionarea comenzilor, dar mai ales la cerințele clienților, care pleacă mereu cu zâmbetul pe buze după interacțiunea cu WeTranslate.

Calitatea serviciilor este în atenția tuturor, precum și satisfacerea nevoilor fiecărui client în parte, prin oferte personalizate. Simt că am primit și eu o astfel de ofertă în momentul în care am trecut pragul „casei” WeTranslate.

Am încredere în dezvoltarea noastră, a tuturor și apreciez faptul că fac parte dintr-un mediu multicultural în care învăț din experiența de viată a fiecăruia.

Echipa Noastră 1 WeTranslate
cristina-brustan-wetranslate

Cristina Brustan

ASSISTANT MANAGER

Fiind mereu o persoană deschisă, atât la oportunități noi cât și la dezvoltarea personală, am venit în echipa WeTranslate deoarece mi-au oferit această posibilitate, prin numeroasele proiecte în care sunt implicată.

Din experiența acumulată, am învățat că, înțelegerea și mulțumirea clienților, sunt cele mai importante în cadrul unei companii. Iar pentru WeTranslate aceste calități sunt obiectivele principale pentru a evolua.

Fiecare persoană are un rol foarte bine definit, de la înțelegerea nevoilor clientului, la execuția proiectelor de traducere și interpretariat, efectuarea formalităților de legalizare / apostilare la instituții și până la livrarea comenzii.

Iar rolul meu este să fiu persoana de suport pentru colegii noștri, exact în momentele când au nevoie, astfel încât fiecare comandă să fie finalizată cu succes.

Claudiu Ioniță

HEAD OF TEAM

După o experiență de peste 12 ani, timp în care am lucrat în diferite corporații, am decis la sfârșitul anului 2014, împreună cu Mădălina Ciornohuz, să punem bazele și să înființăm în anul 2015 ceea ce astăzi este WeTranslate, punând în valoare toate cunoștințele pe care le-am dobândit în acești ani, eu pe parte de business și corporate iar Mădălina în segmentul de traduceri.

WeTranslate a luat naștere pe piața din România, din dorința de oferi o experiență diferită, fiecărei persoane sau companii care are nevoie de servicii de traduceri, la un nivel cât mai ridicat de profesionalism și calitate, unde clientul să fie întotdeauna pe primul loc.

WeTranslate este o companie care se dezvoltă continuu, fiind în TOP 15 FIRME DE TRADUCERI din România, având ca obiectiv să devină opțiunea principală pentru orice persoană și companie, în căutare de servicii de traduceri și interpretariat.

claudiu-ionita-wetranslate
DE CE CLIENȚII ALEG WETRANSLATE
  • Punem întotdeauna calitatea pe primul loc
  • Ai account manager dedicat, disponibil 24/7
  • Gestionăm tot procesul ca tu să primești soluția finală
  • Avem +800 traducători și interpreți profesioniști
  • Livrăm servicii în cele mai importante 36 limbi străine
  • Plătești online, cu cardul, direct din factură
  • Livrăm documentele oriunde, unde și când ai nevoie, super rapid
  • Sediu ultra central, la km 0 din București
iso-9001
iso-14001
gdpr
certified

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Ai reducere 30% la toate comenzile online

Îți răspundem în aproximativ 1 oră lucrătoare, de Luni → Vineri între orele 09-18