Skip to content

Noi suntem WeTranslate

├Änv─â╚Ť─âm ├«n fiecare zi, pentru a fi profesioni╚Öti mai buni

Oamenii sunt cea mai important─â resurs─â a oric─ârei companii, motiv pentru care ne concentr─âm aten╚Ťia pentru a construi o echip─â super-profesionist─â.
Ne provoc─âm ├«n fiecare zi pentru a genera cele mai ambi╚Ťioase idei, pe care s─â le punem ├«n practic─â, astfel ├«nc├ót s─â devenim mai buni, ├«n fiecare zi.
4.9 / 5 Rating - 398 Reviews
WeTranslate logo white

Echipa noastr─â

8 Super-Profesioniști, gata de provocare

WeTranslate Madalina Ciornohuz

M─âd─âlina Ciornohuz

VP & Sales Executive

C├ónd am pus bazele companiei WeTranslate, am adunat pasiuni str├ónse din mai multe domenii: pasiunea mea pentru traduceri specializate, pasiunea partenerului nostru Claudiu Ioni╚Ť─â pentru un business de succes ╚Öi pasiunea pentru lucrul cu oamenii a colegilor no╚Ötri. Iar la toate acestea se adaug─â experien╚Ťa m─âsurat─â ├«n ani de zile a fiec─âruia dintre noi.

Calitatea, performan╚Ťa, profesionalismul ╚Öi grija cu care ├«ndeplinim cerin╚Ťele clien╚Ťilor ╚Öi partenerilor no╚Ötri reprezint─â valorile dup─â care ne orient─âm, ├«n care credem ╚Öi pe care vrem s─â le facem cunoscute clien╚Ťilor ╚Öi partenerilor no╚Ötri.

Misiunea noastr─â este s─â ne perfec╚Ťion─âm ├«n fiecare zi nivelul de expertiz─â, pentru a r─âspunde cu promptitudine ╚Öi ├«ntr-o manier─â profesionist─â, tuturor solicit─ârilor clien╚Ťilor ╚Öi partenerilor no╚Ötri.

Iar viziunea noastr─â pe termen lung este ca WeTranslate s─â fie un partener consacrat pentru to╚Ťi clien╚Ťii ce doresc s─â primeasc─â servicii de traduceri ╚Öi interpretariat de ├«nalt─â calitate.

Dana Zanfir

Deputy Sales Executive

Proasp─ât absolvent─â a facult─â╚Ťii m-am al─âturat echipei WeTranslate dornic─â de a exploata un domeniu nou provocator.

├Änc─â din primele zile, echipa mi-a inspirat pozitivismul ╚Öi dedicarea fa╚Ť─â de scopul comun: servicii de calitate ╚Öi experien╚Ťa clien╚Ťilor.

Calit─â╚Ťi precum promptitudinea, dorin╚Ťa de a ├«nv─â╚Ťa, comunicarea eficient─â au fost apreciate ╚Öi ├«ncurajate de c─âtre colegi ╚Öi management, astfel s-a n─âscut dorin╚Ťa de perfec╚Ťionare.

Accentul pus pe calitate mai presus de cantitate a reprezentat motivul pentru care am rămas atașată de acest proiect și cred în dezvoltarea lui și a mea.

Focusul companiei WeTranslate ├«l reprezint─â clien╚Ťii, iar conexiunea creat─â ├«ntre noi ╚Öi ace╚Ötia, constituie lucrul care m─â motiveaz─â

wetranslate dana zanfir
wetranslate-claudiu-tudor

Claudiu Tudor

Senior Account Executive

Dup─â activitatea ├«ndelungat─â ├«n cadrul unor corpora╚Ťii, am acumulat experien╚Ť─â de munc─â, de colaborare cu oamenii si mai mult dec├ót at├ót, experien╚Ť─â de via╚Ť─â.

Am reg─âsit la WeTranslate, o echip─â t├ón─âr─â ce are ca prioritate clientul, oferirea unor servicii irepro╚Öabile tuturor clien╚Ťilor ce ne trec pragul.

├Äntr-o pia╚Ť─â de traduceri at├ót de vast─â, calitatea traducerilor oferit─â fiec─ârui client este principalul atu pe care fiecare ├«l avem.

╚Üine doar de noi, s─â fim aten╚Ťi la nevoile clien╚Ťilor pentru a-i ├«nt├ómpina cu oferte optimizate pentru fiecare ├«n parte.

P├ón─â acum am v─âzut nenum─âra╚Ťi clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi ╚Öi sper┬áTU s─â fii urm─âtorul client┬áfericit al┬áWeTranslate.

Rodica Pașca

Junior Account Manager

Pentru mine ├«n via╚Ť─â au contat ╚Öi conteaz─â ├«nt├ólnirile pe care le ai, oamenii care sunt ├«n jurul t─âu, a╚Öa c─â m-am al─âturat echipei WeTranslate, o echip─â t├ón─âr─â ╚Öi vibrant─â, care mi-a inspirat implicare ╚Öi profesionalism din prima clip─â.

Dorin╚Ťa de a m─â dezvolta cre╚Öte ├«n fiecare zi, inspirat─â fiind de colegii mei care m─â motiveaz─â prin felul ├«n care se raporteaz─â la gestionarea comenzilor, dar mai ales la cerin╚Ťele clien╚Ťilor, care pleac─â mereu cu z├ómbetul pe buze dup─â interac╚Ťiunea cu WeTranslate.

Calitatea serviciilor este ├«n aten╚Ťia tuturor, precum ╚Öi satisfacerea nevoilor fiec─ârui client ├«n parte, prin oferte personalizate. Simt c─â am primit ╚Öi eu o astfel de ofert─â ├«n momentul ├«n care am trecut pragul ÔÇ×caseiÔÇŁ WeTranslate.

Am ├«ncredere ├«n dezvoltarea noastr─â, a tuturor ╚Öi apreciez faptul c─â fac parte dintr-un mediu multicultural ├«n care ├«nv─â╚Ť din experien╚Ťa de viat─â a fiec─âruia.

rodica pasca
wetranslate-claudiu-ionita

Claudiu Ioni╚Ť─â

Head of WT Team

Dup─â o experien╚Ť─â de peste 12 ani, timp ├«n care am lucrat ├«n diferite corpora╚Ťii, am decis la sf├ór╚Öitul anului 2014, ├«mpreun─â cu M─âd─âlina Ciornohuz, s─â punem bazele ╚Öi s─â ├«nfiin╚Ť─âm ├«n anul 2015 ceea ce ast─âzi este WeTranslate, pun├ónd ├«n valoare toate cuno╚Ötin╚Ťele pe care le-am dob├óndit ├«n ace╚Öti ani, eu pe parte de business ╚Öi corporate iar M─âd─âlina ├«n segmentul de traduceri.

WeTranslate a luat na╚Ötere din dorin╚Ťa de oferi o experien╚Ť─â diferit─â, fiec─ârei persoane sau companii care are nevoie de servicii de traduceri, la un nivel c├ót mai ridicat de profesionalism ╚Öi calitate, unde clientul s─â fie ├«ntotdeauna pe primul loc.

WeTranslate este o companie care se dezvolt─â continuu, fiind ├«n TOP 10 FIRME DE TRADUCERI din Rom├ónia, av├ónd ca obiectiv s─â devin─â op╚Ťiunea principal─â pentru orice persoan─â ╚Öi companie, ├«n c─âutare de servicii de traduceri ╚Öi interpretariat.

Ce spun clien╚Ťii
despre WeTranslate
4.9 / 5 Rating - 398 Reviews
Bogdan
Google Review
Read More
Servicii prompte, de calitate si la un pre╚Ť excelent. Serviciul de Suport este de asemenea unul foarte bine pus la punct, care pare a fi printr-un sistem CRM, iar echipa este la dispozi╚Ťia clientului ╚Öi ofer─â r─âspunsuri rapide ╚Öi clare, direct prin chat-ul de pe site, ├«n doar c├óteva secunde.
THALES SYSTEMS ROMÂNIA
Recomandare
Read More
Am desf─â╚Öurat foarte multe proiecte care au necesitat expertiza companiei WeTranslate pentru traduceri tehnice, fiind proiecte extrem de importante, documenta╚Ťiile tehnice av├ónd mii de pagini uneori. Recomand─âm WeTranslate ca fiind un bun partener de afaceri, orientat c─âtre nevoile clientului.
Aurrora
Google Review
Read More
Sunt încântată că am trimis / primit documentele și am putut face plata online. Mi s-a răspuns rapid la cerere și am primit traducerile în intervalul de timp care mi-a fost spus de la început, adică 2 zile. A fost un serviciu util, mai ales acum în perioada Covid, când am putut să rezolv totul de acasă, online.
Casa Asigurări Sanatate Botoșani
Recomandare
Read More
Datorita relatiilor de colaborare deosebit de constructive cu echipa WeTranslate, reu╚Öim s─â ducem la bun sf├ór╚Öit toate obliga╚Ťiile fa╚Ť─â de asigura╚Ťii no╚Ötri, pentru traducerea documentele medicale. Suntem placut impresiona╚Ťi de caracterul profesional ╚Öi promtitudinea echipei WeTranslate.
Andra
Google Review
Read More
O echip─â foarte eficient─â, proactiv─â ╚Öi profesionist─â, care poate rezolva ╚Öi cea mai complex─â cerere ├«ntr-un timp foarte scurt, chiar ╚Öi ├«n regim de urgen╚Ť─â. Recomand cu mult─â convingere c─â v─â vor putea ajuta, atunc c├ónd ve╚Ťi avea nevoie de servicii de traducere. Va mul╚Ťumesc!
International Organization for Migration
Recomandare
Read More
We've been sincerely impressed with your outstanding cooperation, everytime we need your support for our translation needs. Each time, the entire service is exceptionally well, fast and in a most professional way. Kindly accept our sincere appreciation and warm thanks for your amazing dedication.
Dan
Google Review
Read More
Am apreciat comunicarea foarte bun─â, promptitudinea r─âspunsurilor oferite ╚Öi amabilitatea de a ├«n╚Ťelege bine problema ├«nainte de a oferi solu╚Ťii. At├ót serviciile de traducere autorizat─â c├ót ╚Öi cele de traducere legalizat─â au fost de calitate, a╚Öa cum m─â a╚Öteptam. Multumesc WeTranslate!
Andreea
Google Review
Read More
Am ajuns la WeTranslate printr-o recomandare din partea unui prieten ╚Öi am fost foarte pl─âcut surprins─â s─â g─âsesc o echip─â foarte promt─â ╚Öi profesionist─â ├«n colaborare. Au rezolvat tot ceea ce aveam nevoie ╚Öi mi-au salvat o gramad─â de timp. Cu siguran╚Ť─â vom mai apela la serviciile dumneavoastr─â.
Adriana
Google Review
Read More
Super profi echipa ... am avut încredere în profesionalismul celor de la WeTranslate după ce am vizitat website-ul lor și am reusit să finalizez traducerile în timp foarte scurt! Totul, doar cu câteva click-uri ! Online documente .. online plata ! Multumesc și succes mai departe !
Lucy
Google Review
Read More
Seriozitate ╚Öi punctualitate, chiar dac─â este primul proiect ├«n colaborare cu WeTranslate, acestea sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie serviciile pe care le-am primit ╚Öi experien╚Ťa pe care am avut-o cu echipa lor! Cu siguran╚Ť─â vom mai colabora pe viitor!
Previous
Next
De ce clien╚Ťii aleg weTranslate
  • Punem calitatea pe primul loc;
  • Account manager dedicat 24/7;
  • Gestion─âm tot procesul ca tu s─â prime╚Öti solu╚Ťia final─â;
  • Avem +800 traduc─âtori ╚Öi interpre╚Ťi profesioni╚Öti;
  • Livr─âm servicii ├«n cele mai importante 35 limbi str─âine;
  • Pl─âte╚Öti online, direct din factur─â;
  • Livr─âm documentele oriunde ╚Öi c├ónd ai nevoie, super rapid;
  • Sediu central, la km 0 din Bucure╚Öti
WeTranslate iso-9001
WeTranslate iso-14001
WeTranslate gdpr
WeTranslate certified

Solicit─â o ofert─â
personalizat─â

40% reducere la toate comenzile online

├Ä╚Ťi r─âspundem ├«n aproximativ 1 or─â lucr─âtoare, de Luni Ôćĺ Vineri ├«ntre orele 09-18