Skip to content

Noi suntem WeTranslate

├Änv─â╚Ť─âm ├«n fiecare zi, pentru a fi profesioni╚Öti mai buni

Oamenii sunt cea mai important─â resurs─â a oric─ârei companii, motiv pentru care ne concentr─âm aten╚Ťia pentru a construi o echip─â super-profesionist─â.
Ne provoc─âm ├«n fiecare zi pentru a genera cele mai ambi╚Ťioase idei, pe care s─â le punem ├«n practic─â, astfel ├«nc├ót s─â devenim mai buni, ├«n fiecare zi.
4.9 / 5 Rating - 1477 Reviews
wt logo white

Echipa noastr─â

madalina-ciornohuz-mai2022

M─âd─âlina

Sales Manager

C├ónd am pus bazele┬áWeTranslate, am adunat pasiuni str├ónse din mai multe domenii: pasiunea mea pentru traduceri specializate, pasiunea partenerului nostru Claudiu Ioni╚Ť─â pentru un business de succes ╚Öi pasiunea pentru lucrul cu oamenii a colegilor no╚Ötri.

Misiunea noastr─â este s─â ne perfec╚Ťion─âm ├«n fiecare zi nivelul de expertiz─â, pentru a r─âspunde cu promptitudine ╚Öi ├«ntr-o manier─â profesionist─â, tuturor solicit─ârilor clien╚Ťilor ╚Öi partenerilor no╚Ötri.

Claudiu Tudor

Senior Account Manager

Am venit ├«n echipa WeTranslate acum 4 ani dintr-un mediu corporatist ╚Öi ├«nc─â de la ├«nceput am sim╚Ťit c─â aici este locul meu, fiind parte a unei echipe de care sunt m├óndru.

Cheia succesului consider că este mindset-ul de învingători, dezvoltat în cadrul echipei.

Focusul echipei va fi ├«ntotdeauna s─â oferim o experien╚Ť─â inedit─â clien╚Ťilor cu care intr─âm ├«n contact, iar acest lucru ne face s─â consider─âm echipa ca o familie.

claudiu-tudor-mai2022-2
ruxandra-mihailescu-mai2022

Ruxandra

Senior Account Manager

Dup─â 2 ani de c├ónd fac parte din echipa WeTranslate, pot spune c─â am ├«nv─â╚Ťat cele mai multe lucruri, at├ót pe plan profesional, c├ót ╚Öi personal.

Fac parte din aceea╚Öi echip─â pasionat─â ╚Öi dedicat─â, c─âtre nevoile clien╚Ťilor, iar acest lucru este cel mai important.

Luând lucrurile de la început și până în prezent, am trecut pas cu pas prin toate etapele din cadrul acestei familii și în continuare mă vad pe o perioadă îndelungată, cu aceiași oameni devotati la drum.

Irina

Account Manager

Hei! Eu sunt Irina!

O adolescent─â la ├«nceput de drum, dornic─â s─â acumuleze experien╚Ť─â ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťe. Deschis─â ├«n orice moment pentru noi provoc─âri ╚Öi ambi╚Ťioas─â.

Echipa WeTranslate a ap─ârut ├«n via╚Ťa mea ├«ntr-un moment ├«n care nu aveam ├«ncredere c─â pot exista echipe ├«n care s─â lucrezi cu suflet ╚Öi s─â iube╚Öti oamenii cu care lucrezi.

Dup─â 1 an de c├ónd sunt parte a echipei, am ajuns s─â vad echipa ca familia mea, unde colegii ├«mi sunt prieteni, construind ├«mpreun─â un loc unde ne sim╚Ťim bine.

irina-manoiu-mai2022
georgiana nastase august 2022

Georgiana

Account Manager

├Äntotdeauna am spus despre mine c─â nu sunt o persoan─â norocoas─â, dar faptul c─â primul meu job este al─âturi de ace╚Öti oameni minuna╚Ťi cu care ├«mi doresc s─â ├«mi petrec tot timpul, nu doar zilele lucr─âtoare, dovede╚Öte chiar contrariul.

Sunt bucuroas─â s─â pot s─â fiu implicat─â zi de zi ├«n proiecte care te provoac─â ╚Öi din care am foarte multe lucruri de ├«nv─â╚Ťat, dintr-o mul╚Ťime de domenii.

Echipa este cea care face totul să fie natural, plăcut și care ne dă energie zi de zi, pentru a fi o versiune mai bună.

Andreea

Account Manager

De╚Öi sunt ├«nc─â student─â ╚Öi ├«n unele momente e pu╚Ťin mai greu s─â m─â ├«mpart ├«ntre job ╚Öi via╚Ťa personal─â, nu regret nicio secund─â aceast─â experien╚Ť─â cu primul meu loc de munc─â.

De atunci am construit at├ót prietenii cu oameni cu care ├«mpart acelea╚Öi pasiuni ╚Öi viziuni, dar ╚Öi rela╚Ťii profesionale cu oameni minuna╚Ťi, cu care lucr─âm ├«mpreun─â pentru cele mai bune rezultate.

Totodat─â, am ├«nv─â╚Ťat o mul╚Ťime de lucruri noi ╚Öi am ├«nceput s─â ├«mi dezvolt activ mult mai multe abilit─â╚Ťi care m─â ajut─â at├ót pe plan personal c├ót ╚Öi profesional.

andreea-popescu-mai2022
Dragos 3 scaled

Dragos

Team Assistant

Mi-am dorit s─â lucrez ├«ntr-o echip─â t├ón─âr─â, care este dedicat─â muncii pe care o depune ╚Öi asta este exact ce am g─âsit la WeTranslate.

Am avut norocul ca încă de la primul job să găsesc oameni pe care să-i numesc atât colegi, cât și prieteni.

Faptul că atmosfera este atât profesionistă, cât și prietenoasă este un alt motiv pentru care îmi place să lucrez cu oamenii din jurul meu.

În fiecare zi este o nouă provocare pentru noi și asta ne face să fim în fiecare zi mai buni.

Cristina

Creative Lead

Cum m─â descriu?

Un designer care crede c─â ÔÇ×multidisciplinarÔÇŁ este un cuv├ónt la mod─â ╚Öi care se ├«ntreab─â de ce scriem biografii la persoana a treia.

Eu sunt Cristina, un Digital Designer cu peste 15 ani de experien╚Ť─â, ghidat─â de o pasiune pur─â pentru desen, pictur─â, culori ╚Öi care locuie╚Öte ├«n Londra de peste 5 ani.

C├ónd nu m─â bronzez ├«n str─âlucirea cald─â a ecranului, m─â g─âse╚Öti consum├ónd o cantitate nes─ân─âtoas─â de ciocolat─â ­čÖé

cristina butanescu wetranslate
catalin ilie mai2022 2

C─ât─âlin

Accounting Manager

Dup─â un background de 20 ani în cadrul unor corpora╚Ťii, în zona financiar-contabil─â, am decis c─â este timpul pentru o schimbare ╚Öi o nou─â aventur─â pe plan profesional.

M─â pot considera un om norocos, g─âsind în echipa WeTranslate un colectiv fain, buni coechipieri, care î╚Ťi ofer─â suportul lor când ai nevoie ╚Öi cel mai important, au o mentalitate de înving─âtori.

Motto-urile mele:

  • Dac─â vrei s─â mergi repede, mergi singur. Dac─â vrei s─â mergi departe, mergem împreun─â în echip─â;
  • Talentul câ╚Ötig─â jocuri, iar munca în echip─â campionate

Claudiu

Team Leader

De ce am creat WeTranslate?

Din dorin╚Ťa de oferi o experien╚Ť─â excep╚Ťional─â fiec─ârei persoane, la un nivel c├ót mai ridicat de profesionalism ╚Öi calitate, unde clientul este ├«ntotdeauna pe primul loc.

Ne plac provocările și ne dezvoltăm continuu, implementând cele mai inovatoare idei, ajungând în anul 2022 în TOP 5 firme de traduceri, cu o echipă de 12 profesioniști.

Suntem super m├óndri de ce am reu╚Öit s─â facem ├«n cei 7 ani, av├ónd o echip─â senza╚Ťional─â, fiind motiva╚Ťi de valori simple, centrate pe excelen╚Ť─â, profesionalism ╚Öi corectitudine.

Claudiu Ionita WeTranslate
Ce spun clien╚Ťii
despre WeTranslate
4.9 / 5 Rating - 1477 Reviews
Roxana
Google Review
Read More
O echipa extraordinara, oameni profi, prietenosi, empatici si simpatici. Fiind o perioada aglomerata inainte de intrarea in noul an si in care multe alte companii nici macar nu lucreaza, ei au luat in serios problema noastra si au facut tot posibilul sa ne ajute intr-un timp record cu documente ptr. care alte companii ne-au dat ca termen de finalizare... saptamani. Multumiri! Abia asteptam sa revenim!
Mihaela
Google Review
Read More
Am avut nevoie de o traducere standard din German─â ├«n Rom├ón─â; Am primit documentele dup─â 2 zile, f─âr─â gre╚Öeli ├«n traducere, pe email ├«n format PDF. Doamna cu care am comunicat a fost foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi amabil─â. Foarte faina experienta cu ei !
Elena
Google Review
Read More
Tinere amabile, dr─âgu╚Ťe, r─âbd─âtoare si cu simtul umorului. Le-am asaltat cu telefoanele pentru diverse informa╚Ťii si de fiecare dat─â erau prompe in a te ajuta, de a-╚Ťi explica si de a-ti r─âspunde. Sincera sa fiu, de zeci de ani, nu am mai ├«nt├ólnit un colectiv at├ót de amabil, prompt, receptiv si profesionalist. Daca mai am nevoie voi apela tot aici ╚Öi cert voi recomana WeTranslate si altora. Cinste vou─â.
Bogdan
Google Review
Read More
Servicii prompte, de calitate si la un pre╚Ť excelent. Serviciul de Suport este de asemenea unul foarte bine pus la punct, care pare a fi printr-un sistem CRM, iar echipa este la dispozi╚Ťia clientului ╚Öi ofer─â r─âspunsuri rapide ╚Öi clare, direct prin chat-ul de pe site, ├«n doar c├óteva secunde.
Madalina
Google Review
Read More
Solicitarea a fost tratata cu mult profesionalism de catre echipa WeTranslate si s-a rezolvat in timp util pentru o situatie de criza la mine. Va multumesc mult !
Doru
Google Review
Read More
Foarte multumit, am sa revin cu placere de fiecare data cand voi avea nevoie de traducere sau legalizare documente. Imi place ca se ocupa ei de toate procedurile si nu trebuie sa ma duc eu la institutiile statului. Multumesc echipei !
Bindiu
Google Review
Read More
Personal extrem de calificat ! Site-ul la randul lui este simplu si se poate folosi usor. In cel mai scurt timp raspunde cineva si iti rezolva problema! Recomand cu ce mai mare caldura !
Lucy
Google Review
Read More
Seriozitate ╚Öi punctualitate, chiar dac─â este primul proiect ├«n colaborare cu WeTranslate, acestea sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie serviciile pe care le-am primit ╚Öi experien╚Ťa pe care am avut-o cu echipa lor! Cu siguran╚Ť─â vom mai colabora pe viitor!
Serghei
Google Review
Read More
Foarte dedica╚Ťi cerin╚Ťelor clien╚Ťilor si un costomer experiente cu adevarat bun.
THALES SYSTEMS ROMÂNIA
Recomandare
Read More
Am desf─â╚Öurat foarte multe proiecte care au necesitat expertiza companiei WeTranslate pentru traduceri tehnice, fiind proiecte extrem de importante, documenta╚Ťiile tehnice av├ónd mii de pagini uneori. Recomand─âm WeTranslate ca fiind un bun partener de afaceri, orientat c─âtre nevoile clientului.
Madalina
Google Review
Read More
O echipa minunata, cu servicii impecabile ! De la prima intercatiune, pana la produsul finit, au dat dovada de profesionalism, promptitudine si amabilitate !! Recomand cu incredere !
Mihail
Google Review
Read More
O echipa geniala, totul merge super rapid ! Felicitari pentru experienta pe care o oferiti clientilor !
Anca
Google Review
Read More
Very responsive, good value and trustworthy. Saved me lots of headaches with that documents that needed to be translated. Thank you !
Alex
Google Review
Read More
Servicii excelente, nota 11 !
Aurrora
Google Review
Read More
Sunt încântată că am trimis / primit documentele și am putut face plata online. Mi s-a răspuns rapid la cerere și am primit traducerile în intervalul de timp care mi-a fost spus de la început, adică 2 zile. A fost un serviciu util, mai ales acum în perioada Covid, când am putut să rezolv totul de acasă, online.
Cristina
Google Review
Read More
Traduceri de calitate - ├«n plus, p─âstreaz─â formatul documentului original. Sunt foarte pu╚Ťini care fac asa. Foarte eficien╚Ťi ╚Öi rapizi. Sunt cu adev─ârat profesioni╚Öti si pun clientul pe primul loc. Recomand.
Casa Asigurări Sanatate Botoșani
Recomandare
Read More
Datorita relatiilor de colaborare deosebit de constructive cu echipa WeTranslate, reu╚Öim s─â ducem la bun sf├ór╚Öit toate obliga╚Ťiile fa╚Ť─â de asigura╚Ťii no╚Ötri, pentru traducerea documentele medicale. Suntem placut impresiona╚Ťi de caracterul profesional ╚Öi promtitudinea echipei WeTranslate.
Andra
Google Review
Read More
O echip─â foarte eficient─â, proactiv─â ╚Öi profesionist─â, care poate rezolva ╚Öi cea mai complex─â cerere ├«ntr-un timp foarte scurt, chiar ╚Öi ├«n regim de urgen╚Ť─â. Recomand cu mult─â convingere c─â v─â vor putea ajuta, atunc c├ónd ve╚Ťi avea nevoie de servicii de traducere. Va mul╚Ťumesc!
International Organization for Migration
Recomandare
Read More
We've been sincerely impressed with your outstanding cooperation, everytime we need your support for our translation needs. Each time, the entire service is exceptionally well, fast and in a most professional way. Kindly accept our sincere appreciation and warm thanks for your amazing dedication.
Dan
Google Review
Read More
Am apreciat comunicarea foarte bun─â, promptitudinea r─âspunsurilor oferite ╚Öi amabilitatea de a ├«n╚Ťelege bine problema ├«nainte de a oferi solu╚Ťii. At├ót serviciile de traducere autorizat─â c├ót ╚Öi cele de traducere legalizat─â au fost de calitate, a╚Öa cum m─â a╚Öteptam. Multumesc WeTranslate!
Andreea
Google Review
Read More
Am ajuns la WeTranslate printr-o recomandare din partea unui prieten ╚Öi am fost foarte pl─âcut surprins─â s─â g─âsesc o echip─â foarte promt─â ╚Öi profesionist─â ├«n colaborare. Au rezolvat tot ceea ce aveam nevoie ╚Öi mi-au salvat o gramad─â de timp. Cu siguran╚Ť─â vom mai apela la serviciile dumneavoastr─â.
Adriana
Google Review
Read More
Super profi echipa ... am avut încredere în profesionalismul celor de la WeTranslate după ce am vizitat website-ul lor și am reusit să finalizez traducerile în timp foarte scurt! Totul, doar cu câteva click-uri ! Online documente .. online plata ! Multumesc și succes mai departe !
Adrian
Google Review
Read More
Extrem de rapid si de calitativ tot procesul. Multumesc!
Bogdan
Google Review
Read More
This was a great experience, fast response, quick translation and the document template was preserved. Thank you very much.
Mircea
Google Review
Read More
Am calitatea placuta de a fi client. Traducerile sunt de foarte bun─â calitate, efectuate cu mult profesionalism. Intregul personal este foarte rapid, supportive si cooperant. Sunt fericit ca sunt clientul Agen╚Ťiei de Traducere WeTranslate !
Previous
Next
De ce clien╚Ťii aleg WeTranslate
  • +50.000 comenzi livrate;
  • +1.000.000 pagini traduse;
  • +99,9%┬ásatisfac╚Ťia clien╚Ťilor;
  • +800 traduc─âtori autoriza╚Ťi;
  • +1.500 recenzii pozitive pe Google;
  • TOP 5 agen╚Ťii traduceri cu capital 100% Rom├ónesc;
  • Plat─â online, direct din factur─â, ├«n doar 30 secunde;

Solicit─â o ofert─â
personalizat─â

40% reducere la toate comenzile online

├Ä╚Ťi r─âspundem ├«n aproximativ 1 or─â lucr─âtoare, de Luni Ôćĺ Vineri ├«ntre orele 09-18