Skip to content

Noi suntem WeTranslate

Învățăm în fiecare zi, pentru a fi profesioniști mai buni

Oamenii sunt cea mai importantă resursă a oricărei companii, motiv pentru care ne concentrăm atenția pentru a construi o echipă super-profesionistă.
Ne provocăm în fiecare zi pentru a genera cele mai ambițioase idei, pe care să le punem în practică, astfel încât să devenim mai buni, în fiecare zi.
4.9 / 5 Rating - 280 Reviews
WeTranslate logo white

Echipa noastră

5 Super-Profesioniști, gata de provocare

WeTranslate Madalina Ciornohuz

Mădălina Ciornohuz

VP & Sales Executive

Când am pus bazele companiei WeTranslate, am adunat pasiuni strânse din mai multe domenii: pasiunea mea pentru traduceri specializate, pasiunea partenerului nostru Claudiu Ioniță pentru un business de succes și pasiunea pentru lucrul cu oamenii a colegilor noștri. Iar la toate acestea se adaugă experiența măsurată în ani de zile a fiecăruia dintre noi.

Calitatea, performanța, profesionalismul și grija cu care îndeplinim cerințele clienților și partenerilor noștri reprezintă valorile după care ne orientăm, în care credem și pe care vrem să le facem cunoscute clienților și partenerilor noștri.

Misiunea noastră este să ne perfecționăm în fiecare zi nivelul de expertiză, pentru a răspunde cu promptitudine și într-o manieră profesionistă, tuturor solicitărilor clienților și partenerilor noștri.

Iar viziunea noastră pe termen lung este ca WeTranslate să fie un partener consacrat pentru toți clienții ce doresc să primească servicii de traduceri și interpretariat de înaltă calitate.

Dana Zanfir

Deputy Sales Executive

Proaspăt absolventă a facultății m-am alăturat echipei WeTranslate dornică de a exploata un domeniu nou provocator.

Încă din primele zile, echipa mi-a inspirat pozitivismul și dedicarea față de scopul comun: servicii de calitate și experiența clienților.

Calități precum promptitudinea, dorința de a învăța, comunicarea eficientă au fost apreciate și încurajate de către colegi și management, astfel s-a născut dorința de perfecționare.

Accentul pus pe calitate mai presus de cantitate a reprezentat motivul pentru care am rămas atașată de acest proiect și cred în dezvoltarea lui și a mea.

Focusul companiei WeTranslate îl reprezintă clienții, iar conexiunea creată între noi și aceștia, constituie lucrul care mă motivează

wetranslate-claudiu-tudor

Claudiu Tudor

Senior Account Executive

După activitatea îndelungată în cadrul unor corporații, am acumulat experiență de muncă, de colaborare cu oamenii si mai mult decât atât, experiență de viață.

Am regăsit la WeTranslate, o echipă tânără ce are ca prioritate clientul, oferirea unor servicii ireproșabile tuturor clienților ce ne trec pragul.

Într-o piață de traduceri atât de vastă, calitatea traducerilor oferită fiecărui client este principalul atu pe care fiecare îl avem.

Ține doar de noi, să fim atenți la nevoile clienților pentru a-i întâmpina cu oferte optimizate pentru fiecare în parte.

Până acum am văzut nenumărați clienți mulțumiți și sper TU să fii următorul client fericit al WeTranslate.

Rodica Pașca

Junior Account Manager

Pentru mine în viață au contat și contează întâlnirile pe care le ai, oamenii care sunt în jurul tău, așa că m-am alăturat echipei WeTranslate, o echipă tânără și vibrantă, care mi-a inspirat implicare și profesionalism din prima clipă.

Dorința de a mă dezvolta crește în fiecare zi, inspirată fiind de colegii mei care mă motivează prin felul în care se raportează la gestionarea comenzilor, dar mai ales la cerințele clienților, care pleacă mereu cu zâmbetul pe buze după interacțiunea cu WeTranslate.

Calitatea serviciilor este în atenția tuturor, precum și satisfacerea nevoilor fiecărui client în parte, prin oferte personalizate. Simt că am primit și eu o astfel de ofertă în momentul în care am trecut pragul „casei” WeTranslate.

Am încredere în dezvoltarea noastră, a tuturor și apreciez faptul că fac parte dintr-un mediu multicultural în care învăț din experiența de viată a fiecăruia.

WeTranslate Rodica Pasca
wetranslate-claudiu-ionita

Claudiu Ioniță

Head of WT Team

După o experiență de peste 12 ani, timp în care am lucrat în diferite corporații, am decis la sfârșitul anului 2014, împreună cu Mădălina Ciornohuz, să punem bazele și să înființăm în anul 2015 ceea ce astăzi este WeTranslate, punând în valoare toate cunoștințele pe care le-am dobândit în acești ani, eu pe parte de business și corporate iar Mădălina în segmentul de traduceri.

WeTranslate a luat naștere din dorința de oferi o experiență diferită, fiecărei persoane sau companii care are nevoie de servicii de traduceri, la un nivel cât mai ridicat de profesionalism și calitate, unde clientul să fie întotdeauna pe primul loc.

WeTranslate este o companie care se dezvoltă continuu, fiind în TOP 15 FIRME DE TRADUCERI din România, având ca obiectiv să devină opțiunea principală pentru orice persoană și companie, în căutare de servicii de traduceri și interpretariat.

Ce spun clienții
despre WeTranslate
4.9 / 5 Rating - 280 Reviews
Bogdan
Google Review
Read More
Servicii prompte, de calitate si la un preț excelent. Serviciul de Suport este de asemenea unul foarte bine pus la punct, care pare a fi printr-un sistem CRM, iar echipa este la dispoziția clientului și oferă răspunsuri rapide și clare, direct prin chat-ul de pe site, în doar câteva secunde.
THALES SYSTEMS ROMÂNIA
Recomandare
Read More
Am desfășurat foarte multe proiecte care au necesitat expertiza companiei WeTranslate pentru traduceri tehnice, fiind proiecte extrem de importante, documentațiile tehnice având mii de pagini uneori. Recomandăm WeTranslate ca fiind un bun partener de afaceri, orientat către nevoile clientului.
Aurrora
Google Review
Read More
Sunt încântată că am trimis / primit documentele și am putut face plata online. Mi s-a răspuns rapid la cerere și am primit traducerile în intervalul de timp care mi-a fost spus de la început, adică 2 zile. A fost un serviciu util, mai ales acum în perioada Covid, când am putut să rezolv totul de acasă, online.
Casa Asigurări Sanatate Botoșani
Recomandare
Read More
Datorita relatiilor de colaborare deosebit de constructive cu echipa WeTranslate, reușim să ducem la bun sfârșit toate obligațiile față de asigurații noștri, pentru traducerea documentele medicale. Suntem placut impresionați de caracterul profesional și promtitudinea echipei WeTranslate.
Andra
Google Review
Read More
O echipă foarte eficientă, proactivă și profesionistă, care poate rezolva și cea mai complexă cerere într-un timp foarte scurt, chiar și în regim de urgență. Recomand cu multă convingere că vă vor putea ajuta, atunc când veți avea nevoie de servicii de traducere. Va mulțumesc!
International Organization for Migration
Recomandare
Read More
We've been sincerely impressed with your outstanding cooperation, everytime we need your support for our translation needs. Each time, the entire service is exceptionally well, fast and in a most professional way. Kindly accept our sincere appreciation and warm thanks for your amazing dedication.
Dan
Google Review
Read More
Am apreciat comunicarea foarte bună, promptitudinea răspunsurilor oferite și amabilitatea de a înțelege bine problema înainte de a oferi soluții. Atât serviciile de traducere autorizată cât și cele de traducere legalizată au fost de calitate, așa cum mă așteptam. Multumesc WeTranslate!
Andreea
Google Review
Read More
Am ajuns la WeTranslate printr-o recomandare din partea unui prieten și am fost foarte plăcut surprinsă să găsesc o echipă foarte promtă și profesionistă în colaborare. Au rezolvat tot ceea ce aveam nevoie și mi-au salvat o gramadă de timp. Cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră.
Adriana
Google Review
Read More
Super profi echipa ... am avut încredere în profesionalismul celor de la WeTranslate după ce am vizitat website-ul lor și am reusit să finalizez traducerile în timp foarte scurt! Totul, doar cu câteva click-uri ! Online documente .. online plata ! Multumesc și succes mai departe !
Lucy
Google Review
Read More
Seriozitate și punctualitate, chiar dacă este primul proiect în colaborare cu WeTranslate, acestea sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie serviciile pe care le-am primit și experiența pe care am avut-o cu echipa lor! Cu siguranță vom mai colabora pe viitor!
Previous
Next
De ce clienții aleg weTranslate
  • Punem calitatea pe primul loc;
  • Account manager dedicat 24/7;
  • Gestionăm tot procesul ca tu să primești soluția finală;
  • Avem +800 traducători și interpreți profesioniști;
  • Livrăm servicii în cele mai importante 35 limbi străine;
  • Plătești online, direct din factură;
  • Livrăm documentele oriunde și când ai nevoie, super rapid;
  • Sediu central, la km 0 din București
WeTranslate iso-9001
WeTranslate iso-14001
WeTranslate gdpr
WeTranslate certified

Solicită o ofertă
personalizată

40% reducere la toate comenzile online

Îți răspundem în aproximativ 1 oră lucrătoare, de Luni → Vineri între orele 09-18