Skip to content

Noi suntem WeTranslate

Învățăm în fiecare zi, pentru a fi profesioniști mai buni

Oamenii sunt cea mai importantă resursă a oricărei companii, motiv pentru care ne concentrăm atenția pentru a construi o echipă super-profesionistă.
Ne provocăm în fiecare zi pentru a genera cele mai ambițioase idei, pe care să le punem în practică, astfel încât să devenim mai buni, în fiecare zi.
4.9 / 5 Rating - 1803 Reviews
wt logo white

Echipa noastră

madalina ciornohuz 2023

subcarpati wetranslate madalina ciornohuz

Mădălina

Sales Manager

Misiunea noastră este să ne perfecționăm în fiecare zi nivelul de expertiză, pentru a răspunde cu promptitudine și într-o manieră profesionistă, tuturor solicitărilor clienților și partenerilor noștri.

Claudiu Tudor

Senior Account Manager

Am venit în echipa WeTranslate acum 4 ani dintr-un mediu corporatist și încă de la început am simțit că aici este locul meu, fiind parte a unei echipe de care sunt mândru și care a devenit familia mea.

Cheia succesului consider că este mindset-ul de învingători, dezvoltat în cadrul echipei.

claudiu-tudor-wetranslate-2023

tudor5

ruxandra-mihailescu-wetranslate-2023

Ruxandra

Senior Account Manager

După 2 ani de când fac parte din echipa WeTranslate, pot spune că am învățat cele mai multe lucruri, atât pe plan profesional, cât și personal.

Fac parte din aceeași echipă pasionată și dedicată, către nevoile clienților, iar acest lucru este cel mai important.

Irina

Account Manager

După 2 ani de când sunt parte a echipei, am ajuns să vad echipa ca familia mea, unde colegii îmi sunt prieteni, construind împreună un loc unde ne simțim bine.

irina-manoiu-wetranslate-2023

irina5

andreea popescu wetranslate 2023

andreea

Andrea

Account Manager

WeTranslate este prima mea experiență profesională, unde am construit atât prietenii cu oameni cu care împart aceleași pasiuni și viziuni, dar și relații profesionale cu oameni minunați, cu care lucrăm împreună pentru cele mai bune rezultate.

Simona

Account Manager

Sunt bucuroasă să pot să fiu implicată zi de zi în proiecte care te provoacă și din care am foarte multe lucruri de învățat, dintr-o mulțime de domenii.

Echipa este cea care face totul să fie natural, plăcut și care ne dă energie zi de zi, pentru a fi o versiune mai bună.

simo

simo1

adrian-matei-wetranslate

adrian2

Adrian

Team Assistant

Mi-am dorit să lucrez într-o echipă tânără, care este dedicată muncii pe care o depune și asta este exact ce am găsit la WeTranslate.

În fiecare zi este o nouă provocare pentru noi și asta ne face să fim în fiecare zi mai buni.

Cristina

Creative Lead

Digital Designer cu peste 15 ani de experiență, ghidată de o pasiune pură pentru desen, pictură, culori și care locuiește în Londra de peste 5 ani.

Când nu mă bronzez în strălucirea caldă a ecranului, mă găsești consumând o cantitate nepotrivită de ciocolată 🙂

cristina butanescu wetranslate

cris

catalin-ilie-wetranslate-2023

catalin1

Cătălin

Accounting & Tax Lead

Mă pot considera norocos, găsind în echipa WeTranslate un colectiv fain, buni coechipieri și cel mai important, au o mentalitate de învingători.

Motto-urile mele:

  • Dacă vrei să mergi repede, mergi singur. Dacă vrei să mergi departe, mergem împreună în echipă;
  • Talentul câștigă jocuri, iar munca în echipă campionate

Claudiu

Team Leader

WeTranslate a pornit din dorința de oferi o experiență excepțională, unde clientul să fie pe primul loc.

Ne provocăm zi de zi, implementând cele mai inovatoare idei, ajungând în anul 2023 în TOP 5 firme de traduceri.

Suntem mândri de ce am construit în cei 8 ani, având o echipă senzațională, fiind motivați de valori simple, centrate pe excelență, profesionalism și corectitudine.

claudiu-ionita-wetranslate-2023

claudiu-ionita-wetranslate2023

Ce spun clienții
despre WeTranslate
4.9 / 5 Rating - 1803 Reviews
Roxana
Google Review
Read More
O echipa extraordinara, oameni profi, prietenosi, empatici si simpatici. Fiind o perioada aglomerata inainte de intrarea in noul an si in care multe alte companii nici macar nu lucreaza, ei au luat in serios problema noastra si au facut tot posibilul sa ne ajute intr-un timp record cu documente ptr. care alte companii ne-au dat ca termen de finalizare... saptamani. Multumiri! Abia asteptam sa revenim!
Mihaela
Google Review
Read More
Am avut nevoie de o traducere standard din Germană în Română; Am primit documentele după 2 zile, fără greșeli în traducere, pe email în format PDF. Doamna cu care am comunicat a fost foarte drăguță și amabilă. Foarte faina experienta cu ei !
Elena
Google Review
Read More
Tinere amabile, drăguțe, răbdătoare si cu simtul umorului. Le-am asaltat cu telefoanele pentru diverse informații si de fiecare dată erau prompe in a te ajuta, de a-ți explica si de a-ti răspunde. Sincera sa fiu, de zeci de ani, nu am mai întâlnit un colectiv atât de amabil, prompt, receptiv si profesionalist. Daca mai am nevoie voi apela tot aici și cert voi recomana WeTranslate si altora. Cinste vouă.
Bogdan
Google Review
Read More
Servicii prompte, de calitate si la un preț excelent. Serviciul de Suport este de asemenea unul foarte bine pus la punct, care pare a fi printr-un sistem CRM, iar echipa este la dispoziția clientului și oferă răspunsuri rapide și clare, direct prin chat-ul de pe site, în doar câteva secunde.
Madalina
Google Review
Read More
Solicitarea a fost tratata cu mult profesionalism de catre echipa WeTranslate si s-a rezolvat in timp util pentru o situatie de criza la mine. Va multumesc mult !
Doru
Google Review
Read More
Foarte multumit, am sa revin cu placere de fiecare data cand voi avea nevoie de traducere sau legalizare documente. Imi place ca se ocupa ei de toate procedurile si nu trebuie sa ma duc eu la institutiile statului. Multumesc echipei !
Bindiu
Google Review
Read More
Personal extrem de calificat ! Site-ul la randul lui este simplu si se poate folosi usor. In cel mai scurt timp raspunde cineva si iti rezolva problema! Recomand cu ce mai mare caldura !
Lucy
Google Review
Read More
Seriozitate și punctualitate, chiar dacă este primul proiect în colaborare cu WeTranslate, acestea sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie serviciile pe care le-am primit și experiența pe care am avut-o cu echipa lor! Cu siguranță vom mai colabora pe viitor!
Serghei
Google Review
Read More
Foarte dedicați cerințelor clienților si un costomer experiente cu adevarat bun.
THALES SYSTEMS ROMÂNIA
Recomandare
Read More
Am desfășurat foarte multe proiecte care au necesitat expertiza companiei WeTranslate pentru traduceri tehnice, fiind proiecte extrem de importante, documentațiile tehnice având mii de pagini uneori. Recomandăm WeTranslate ca fiind un bun partener de afaceri, orientat către nevoile clientului.
Madalina
Google Review
Read More
O echipa minunata, cu servicii impecabile ! De la prima intercatiune, pana la produsul finit, au dat dovada de profesionalism, promptitudine si amabilitate !! Recomand cu incredere !
Mihail
Google Review
Read More
O echipa geniala, totul merge super rapid ! Felicitari pentru experienta pe care o oferiti clientilor !
Anca
Google Review
Read More
Very responsive, good value and trustworthy. Saved me lots of headaches with that documents that needed to be translated. Thank you !
Alex
Google Review
Read More
Servicii excelente, nota 11 !
Aurrora
Google Review
Read More
Sunt încântată că am trimis / primit documentele și am putut face plata online. Mi s-a răspuns rapid la cerere și am primit traducerile în intervalul de timp care mi-a fost spus de la început, adică 2 zile. A fost un serviciu util, mai ales acum în perioada Covid, când am putut să rezolv totul de acasă, online.
Cristina
Google Review
Read More
Traduceri de calitate - în plus, păstrează formatul documentului original. Sunt foarte puțini care fac asa. Foarte eficienți și rapizi. Sunt cu adevărat profesioniști si pun clientul pe primul loc. Recomand.
Casa Asigurări Sanatate Botoșani
Recomandare
Read More
Datorita relatiilor de colaborare deosebit de constructive cu echipa WeTranslate, reușim să ducem la bun sfârșit toate obligațiile față de asigurații noștri, pentru traducerea documentele medicale. Suntem placut impresionați de caracterul profesional și promtitudinea echipei WeTranslate.
Andra
Google Review
Read More
O echipă foarte eficientă, proactivă și profesionistă, care poate rezolva și cea mai complexă cerere într-un timp foarte scurt, chiar și în regim de urgență. Recomand cu multă convingere că vă vor putea ajuta, atunc când veți avea nevoie de servicii de traducere. Va mulțumesc!
International Organization for Migration
Recomandare
Read More
We've been sincerely impressed with your outstanding cooperation, everytime we need your support for our translation needs. Each time, the entire service is exceptionally well, fast and in a most professional way. Kindly accept our sincere appreciation and warm thanks for your amazing dedication.
Dan
Google Review
Read More
Am apreciat comunicarea foarte bună, promptitudinea răspunsurilor oferite și amabilitatea de a înțelege bine problema înainte de a oferi soluții. Atât serviciile de traducere autorizată cât și cele de traducere legalizată au fost de calitate, așa cum mă așteptam. Multumesc WeTranslate!
Andreea
Google Review
Read More
Am ajuns la WeTranslate printr-o recomandare din partea unui prieten și am fost foarte plăcut surprinsă să găsesc o echipă foarte promtă și profesionistă în colaborare. Au rezolvat tot ceea ce aveam nevoie și mi-au salvat o gramadă de timp. Cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră.
Adriana
Google Review
Read More
Super profi echipa ... am avut încredere în profesionalismul celor de la WeTranslate după ce am vizitat website-ul lor și am reusit să finalizez traducerile în timp foarte scurt! Totul, doar cu câteva click-uri ! Online documente .. online plata ! Multumesc și succes mai departe !
Adrian
Google Review
Read More
Extrem de rapid si de calitativ tot procesul. Multumesc!
Bogdan
Google Review
Read More
This was a great experience, fast response, quick translation and the document template was preserved. Thank you very much.
Mircea
Google Review
Read More
Am calitatea placuta de a fi client. Traducerile sunt de foarte bună calitate, efectuate cu mult profesionalism. Intregul personal este foarte rapid, supportive si cooperant. Sunt fericit ca sunt clientul Agenției de Traducere WeTranslate !
Previous
Next
De ce clienții aleg WeTranslate
  • +55.000 comenzi livrate;
  • +1.400.000 pagini traduse;
  • +99,99% satisfacția clienților;
  • +800 traducători autorizați;
  • +1.800 recenzii pozitive pe Google;
  • TOP 5 agenții traduceri cu capital 100% Românesc;
  • Plată online, direct din factură, în doar 30 secunde;2

Promoția Lunii

40% reducere la comenzile online

Răspundem în 30-60 minute, de Luni → Vineri între orele 09-18