Skip to content

Noi suntem WeTranslate

├Änv─â╚Ť─âm ├«n fiecare zi, pentru a fi profesioni╚Öti mai buni

Oamenii sunt cea mai important─â resurs─â a oric─ârei companii, motiv pentru care ne concentr─âm aten╚Ťia pentru a construi o echip─â super-profesionist─â.
Ne provoc─âm ├«n fiecare zi pentru a genera cele mai ambi╚Ťioase idei, pe care s─â le punem ├«n practic─â, astfel ├«nc├ót s─â devenim mai buni, ├«n fiecare zi.
4.9 / 5 Rating - 1095 Reviews
WeTranslate logo white

Echipa noastr─â

madalina-ciornohuz-mai2022

M─âd─âlina

Sales Manager & Managing Partner

C├ónd am pus bazele companiei WeTranslate, am adunat pasiuni str├ónse din mai multe domenii: pasiunea mea pentru traduceri specializate, pasiunea partenerului nostru Claudiu Ioni╚Ť─â pentru un business de succes ╚Öi pasiunea pentru lucrul cu oamenii a colegilor no╚Ötri.

Iar la toate acestea se adaug─â experien╚Ťa m─âsurat─â ├«n ani de zile a fiec─âruia dintre noi.

Calitatea, performan╚Ťa, profesionalismul ╚Öi grija cu care ├«ndeplinim cerin╚Ťele clien╚Ťilor ╚Öi partenerilor no╚Ötri reprezint─â valorile dup─â care ne orient─âm, ├«n care credem ╚Öi pe care vrem s─â le facem cunoscute clien╚Ťilor ╚Öi partenerilor no╚Ötri.

Misiunea noastr─â este s─â ne perfec╚Ťion─âm ├«n fiecare zi nivelul de expertiz─â, pentru a r─âspunde cu promptitudine ╚Öi ├«ntr-o manier─â profesionist─â, tuturor solicit─ârilor clien╚Ťilor ╚Öi partenerilor no╚Ötri.

Iar viziunea noastr─â pe termen lung este ca WeTranslate s─â fie un partener consacrat pentru to╚Ťi clien╚Ťii ce doresc s─â primeasc─â servicii de traduceri ╚Öi interpretariat de ├«nalt─â calitate.

Ruxandra

Senior Account Manager

Dup─â mai multe experien╚Ťe profesionale, ├«n diverse domenii, am decis s─â-mi schimb traseul profesional ╚Öi s─â m─â al─âtur echipei WeTranslate.

├Äntr-un timp foarte scurt, am realizat c─â fac parte dintr-un colectiv caracterizat de pasiune ╚Öi profesionalism. ├Än acest cadru ├«nv─â╚Ť ├«n permanen╚Ť─â lucruri noi, ceea ce m─â ajut─â s─â m─â dezvolt ├«ncontinuu.

Deoarece obiectivul principal al companiei este Satisfacerea nevoilor clien╚Ťilor , toata activitatea angaja╚Ťilor s-a concentrat ├«nc─â de la ├«nceput, pe calitatea serviciilor oferite.

Acesta a fost factorul determinant pentru care ├«n momentul de fa╚Ť─â, WeTranslate a devenit furnizorul preferat al clien╚Ťilor, atunci c├ónd ace╚Ötia doresc servicii de traduceri profesionale ╚Öi de calitate.

Toate acestea mă fac să-mi doresc sa fiu parte componentă, pentru o perioadă cât mai îndelungată, din echipa WeTranslate.

ruxandra-mihailescu-mai2022
claudiu-tudor-mai2022-2

Claudiu Tudor

Senior Account Manager

Dup─â o experien╚Ť─â de aproximativ 10 ani ├«n cadrul mai multor corpora╚Ťii, am decis c─â este timpul pentru o schimbare, o nou─â aventur─â pe plan profesional ╚Öi astfel am ajuns s─â fac parte din echipa WeTranslate.

├Äntotdeauna am c─âutat at├ót ├«n via╚Ťa profesional─â, c├ót ╚Öi cea personal─â, stabilitatea, echilibrul ╚Öi posibilitatea de a m─â dezvolta, de a deveni ├«n fiecare zi mai bun.

M─â pot considera un om norocos, g─âsind ├«n echipa WeTranslate un colectiv minunat, format din oameni capabili, buni coechipieri, ce ├«╚Ťi ofer─â tot suportul lor ori de c├óte ori ai nevoie ╚Öi cel mai important, au aceea╚Öi mentalitate de ├«nving─âtori.

Sunt bucuros s─â fac parte dintr-o echip─â care are un obiectiv comun: s─â oferim clien╚Ťilor o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi serviciile pe care le asteapt─â.

Fiind o persoan─â optimist─â ╚Öi pozitiv─â, sunt mereu motivat ╚Öi s─â ├«mi doresc s─â g─âsesc tot timpul modalit─â╚Ťi noi, mai bune, prin care clien╚Ťii s─â aib─â experien╚Ťe pl─âcute ╚Öi s─â primeasc─â chiar mai mult dec├ót se a╚Öteptau.

Irina

Account Manager

O adolescent─â la ├«nceput de drum, dornic─â s─â acumuleze experien╚Ť─â ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťe. Deschis─â ├«n orice moment pentru noi provoc─âri ╚Öi ambi╚Ťioas─â de a le duce la capat cu brio.

Acestea sunt cuvintele care m─â descriu cel mai bine.

Experiment├ónd mai multe domenii, din care am ├«nv─â╚Ťat lucruri noi care m-au ajutat s─â devin o variant─â mult mai bun─â a mea.

Dup─â multe incerc─âri, sunt aici s─â demonstrez c─â la o v├órst─â fraged─â, se pot realiza lucruri m─âre╚Ťe.

Echipa WeTranslate a aparut ├«n via╚Ťa mea ├«ntr-un moment ├«n care nu aveam credin╚Ť─â c─â exist─â echipe ├«n care s─â lucrezi cu suflet.

Aici am întâlnit oameni care te ajută să evoluezi și în care găsești suport.

Mediul cald ├«n care lucrez m─â ajut─â s─â ofer tot ce e mai bun clien╚Ťilor, de altfel aceasta fiind ╚Öi deviza pe care WeTranslate se bazeaz─â.

irina-manoiu-mai2022
georgiana-nastase-mai2022

Georgiana

Account Manager

├Äntotdeauna mi-am dorit s─â fiu ├«nconjurat─â de oameni pasiona╚Ťi de ceea ce fac, ╚Öi am reu╚Öit s─â g─âsesc acest loc din prima,┬áWeTranslate┬áfiind prima mea experien╚Ť─â pe plan profesional.

Faptul că pot să fructific ceea ce mi-am dorit întotdeauna, și anume să aflu cât mai multe lucruri din diferite domenii este un plus pe care nu mă așteptam să îl am încă de la primul job,.

S─â pot s─â-mi valorific calit─â╚Ťile pe care le consider cele mai reprezentative, ╚Öi anume aten╚Ťia la detalii ╚Öi organizarea cu siguran╚Ť─â nu a fost pe lista mea de a╚Ötept─âri, ci doar pe cea de dorin╚Ťe.

Sunt ├«nconjurat─â de o echip─â implicat─â, ├«ntr-o atmosfer─â cald─â, super friendly ╚Öi care m-a f─âcut s─â m─â simt ├«nc─â din prima zi ca parte a unui ├«ntreg, iar asta face ca echipa s─â func╚Ťioneze excelent.

Sunt bucuroas─â s─â pot sp fiu implicat─â zi de zi ├«n proiecte care te provoac─â ╚Öi din care avem foarte multe lucruri de ├«nv─â╚Ťat.

Andreea

Account Manager

Dup─â o perioad─â de studen╚Ťie ├«n care am sim╚Ťit c─â pierd timpul concentr├ónd aten╚Ťia doar pe studii, am luat hot─âr├órea ca pe timpul perioadei de masterat s─â vreau s─â fac ceva mai mult cu via╚Ťa mea.

Fiind în căutarea unui job, am luat hotărârea să aplic în mai multe locuri și fix în aceeași perioadă WeTranslate a decis să își mărească echipa.

Din start ╚Ötiam c─â vreau s─â lucrez ├«n domeniul ├«n care am ╚Öi terminat facultatea, mai exact Limbi Str─âine. La┬áWeTranslate┬áam fost ├«nt├ómpinat─â de oameni deschi╚Öi ╚Öi foarte dedica╚Ťi ├«n munca pe care o depun.

Acest lucru a f─âcut ca experien╚Ťa cu primul meu loc de munc─â s─â fie una extrem de pl─âcut─â. ├Äntr-un timp scurt am ├«nv─â╚Ťat o mul╚Ťime de lucruri noi care m-au f─âcut s─â fiu din ce ├«n ce mai motivat─â ╚Öi implicat─â.

andreea-popescu-mai2022
ioana-constantin-mai2022

Ioana

Account Manager

Consider ca uneori începuturile de drum sunt frustrante si nesigure.

Ajunsesem în punctul în care mentalitatea aceasta mă facuse să îmi pierd încrederea că voi găsi un loc care să se potrivească cu valorile mele și la care să vin cu placere, nu de nevoie.

De c├ónd am intrat ├«n echipa┬áWeTranslate, am descoperit tot ce ├«mi doream ╚Öi chiar mai mult de at├ót. Un colectiv format din oameni minuna╚Ťi, inteligen╚Ťi ╚Öi extrem de capabili, de la care am constant enorm de multe de ├«nv─â╚Ťat.

Mi-am dorit ca locul unde vin ├«n fiecare zi s─â m─â inspire s─â m─â dezvolt ╚Öi simt c─â experien╚Ťa┬áWeTranslate┬ám─â ajut─â enorm ├«n procesul de evolu╚Ťie.

Scopul meu este s─â ├«nsufle╚Ťesc valorile WeTranslate, ╚Öi anume s─â aduc un plus de calitate ╚Öi profesionalism muncii mele, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót clientul s─â aib─â o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi s─â se re├«ntoarc─â mereu la┬áWeTranslate.

Tobias

Team Assistant

Cu toate c─â sunt la o v├órst─â fraged─â, m─â bucur c─â am putut l─âsa ├«n spate via╚Ťa de adolescent ╚Öi s─â o ├«ncep pe cea de adult.┬á

Cu toate c─â acum am responsabilit─â╚Ťi, cel mai important este c─â ├«mi place ceea ce fac ╚Öi mereu vin la locul de munc─â cu z├ómbetul pe buze.

Mi-am dorit să lucrez într-o echipă tânără, care este dedicată muncii pe care o depune și asta este exact ce am găsit la WeTranslate.

Din fericire, am avut norocul ca încă de la primul job să găsesc oameni pe care să-i numesc atât colegi, cât și prieteni.

Faptul că atmosfera este atât profesionistă, cât și prietenoasă este un alt motiv pentru care îmi place să lucrez cu oamenii din jurul meu, fiind super  bucuros că îmi pot pune în aplicare una dintre pasiunile mele, fotografia.

În fiecare zi mă pot dezvolta pe plan profesional, datorită locului pe care îl ocup în echipa WeTranslate și nu pot fi mai fericit de atât.

tobias-valentin-mai2022-1
cristina butanescu wetranslate

Cristina

Creative Lead

Cum m─â descriu?

Un designer care crede c─â ÔÇ×multidisciplinarÔÇŁ este un cuv├ónt la mod─â ╚Öi care se ├«ntreab─â de ce scriem biografii la persoana a treia.

Eu sunt Cristina, un Digital Designer cu peste 15 ani de experien╚Ť─â, ghidat─â de o pasiune pur─â pentru desen, pictur─â ╚Öi culori, abordez fiecare proiect cu strategie ╚Öi stil ├«n egal─â m─âsur─â.

├Äntotdeauna ├«ndr─âgostit─â de cod ╚Öi design, ├«mi place s─â ├«nv─â╚Ť lucruri noi ├«n fiecare zi ╚Öi s─â m─â provoc cu proiecte noi, transpun├ónd concepte ├«n design vizual, acord├ónd o aten╚Ťie deosebit─â detaliilor ╚Öi transform├óndu-le ├«n experien╚Ťe interactive.

C├ónd nu m─â bronzez ├«n str─âlucirea cald─â a ecranului, m─â pute╚Ťi g─âsi pict├ónd ╚Öi consum├ónd o cantitate nes─ân─âtoas─â de ciocolat─â ­čÖé

C─ât─âlin

Accounting Manager

Cu background de 20 ani ├«n cadrul unor corpora╚Ťii, ├«n zona financiar-contabil─â, am decis c─â este timpul pentru o schimbare, o nou─â aventur─â pe plan profesional ╚Öi astfel am ajuns parte a echipei WeTranslate.

├Äntotdeauna am c─âutat at├ót ├«n via╚Ťa profesional─â, c├ót ╚Öi cea personal─â, stabilitatea, echilibrul ╚Öi posibilitatea de a m─â dezvolta, de a deveni ├«n fiecare zi mai bun.

M─â pot considera un om norocos, g─âsind ├«n echipa┬áWeTranslate┬áun colectiv fain, buni coechipieri, care ├«╚Ťi ofer─â suportul lor c├ónd ai nevoie ╚Öi cel mai important, au o mentalitate de ├«nving─âtori.

Motto-urile mele:

 • Dac─â vrei s─â mergi repede, mergi singur. Dac─â vrei s─â mergi departe, mergem ├«mpreun─â ├«n echip─â;
 • Talentul c├ó╚Ötig─â jocuri, iar munca ├«n echip─â campionate
catalin ilie mai2022 2
Claudiu Ionita WeTranslate

Claudiu

Team Leader

Dup─â o experien╚Ť─â de aproape 20 de ani ├«n diferite corpora╚Ťii, am decis ├«mpreun─â cu M─âd─âlina la ├«nceputul anului 2015, s─â punem bazele ╚Öi s─â ├«nfiin╚Ť─âm ceea ce ast─âzi este WeTranslate.

De ce am creat WeTranslate?
Din dorin╚Ťa de oferi o experien╚Ť─â senza╚Ťional─â, fiec─ârei persoane care are nevoie de servicii profesionale de traduceri, la un nivel c├ót mai ridicat de profesionalism ╚Öi calitate, unde clientul este ├«ntotdeauna pe primul loc.

Ne plac provocările și ne dezvoltăm continuu, implementând cele mai inovatoare idei, ajungând în anul 2022 în TOP 5 firme de traduceri, cu o echipă de 12 profesioniști.

Suntem super m├óndri de ce am reu╚Öit s─â facem ├«n cei 7 ani, av├ónd o echip─â senza╚Ťional─â, fiind motiva╚Ťi de valori simple, centrate pe excelen╚Ť─â, profesionalism ╚Öi corectitudine.
Ce spun clien╚Ťii
despre WeTranslate
4.9 / 5 Rating - 1095 Reviews
Roxana
Google Review
Read More
O echipa extraordinara, oameni profi, prietenosi, empatici si simpatici. Fiind o perioada aglomerata inainte de intrarea in noul an si in care multe alte companii nici macar nu lucreaza, ei au luat in serios problema noastra si au facut tot posibilul sa ne ajute intr-un timp record cu documente ptr. care alte companii ne-au dat ca termen de finalizare... saptamani. Multumiri! Abia asteptam sa revenim!
Mihaela
Mihaela
Google Review
Read More
Am avut nevoie de o traducere standard din German─â ├«n Rom├ón─â; Am primit documentele dup─â 2 zile, f─âr─â gre╚Öeli ├«n traducere, pe email ├«n format PDF. Doamna cu care am comunicat a fost foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi amabil─â. Foarte faina experienta cu ei !
Elena
Elena
Google Review
Read More
Tinere amabile, dr─âgu╚Ťe, r─âbd─âtoare si cu simtul umorului. Le-am asaltat cu telefoanele pentru diverse informa╚Ťii si de fiecare dat─â erau prompe in a te ajuta, de a-╚Ťi explica si de a-ti r─âspunde. Sincera sa fiu, de zeci de ani, nu am mai ├«nt├ólnit un colectiv at├ót de amabil, prompt, receptiv si profesionalist. Daca mai am nevoie voi apela tot aici ╚Öi cert voi recomana WeTranslate si altora. Cinste vou─â.
Bogdan
Google Review
Read More
Servicii prompte, de calitate si la un pre╚Ť excelent. Serviciul de Suport este de asemenea unul foarte bine pus la punct, care pare a fi printr-un sistem CRM, iar echipa este la dispozi╚Ťia clientului ╚Öi ofer─â r─âspunsuri rapide ╚Öi clare, direct prin chat-ul de pe site, ├«n doar c├óteva secunde.
Madalina
Google Review
Read More
Solicitarea a fost tratata cu mult profesionalism de catre echipa WeTranslate si s-a rezolvat in timp util pentru o situatie de criza la mine. Va multumesc mult !
Doru
Doru
Google Review
Read More
Foarte multumit, am sa revin cu placere de fiecare data cand voi avea nevoie de traducere sau legalizare documente. Imi place ca se ocupa ei de toate procedurile si nu trebuie sa ma duc eu la institutiile statului. Multumesc echipei !
Bindiu
Google Review
Read More
Personal extrem de calificat ! Site-ul la randul lui este simplu si se poate folosi usor. In cel mai scurt timp raspunde cineva si iti rezolva problema! Recomand cu ce mai mare caldura !
Lucy
Google Review
Read More
Seriozitate ╚Öi punctualitate, chiar dac─â este primul proiect ├«n colaborare cu WeTranslate, acestea sunt cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie serviciile pe care le-am primit ╚Öi experien╚Ťa pe care am avut-o cu echipa lor! Cu siguran╚Ť─â vom mai colabora pe viitor!
Serghei
Google Review
Read More
Foarte dedica╚Ťi cerin╚Ťelor clien╚Ťilor si un costomer experiente cu adevarat bun.
THALES SYSTEMS ROMÂNIA
Recomandare
Read More
Am desf─â╚Öurat foarte multe proiecte care au necesitat expertiza companiei WeTranslate pentru traduceri tehnice, fiind proiecte extrem de importante, documenta╚Ťiile tehnice av├ónd mii de pagini uneori. Recomand─âm WeTranslate ca fiind un bun partener de afaceri, orientat c─âtre nevoile clientului.
Madalina
Google Review
Read More
O echipa minunata, cu servicii impecabile ! De la prima intercatiune, pana la produsul finit, au dat dovada de profesionalism, promptitudine si amabilitate !! Recomand cu incredere !
Mihail
Mihail
Google Review
Read More
O echipa geniala, totul merge super rapid ! Felicitari pentru experienta pe care o oferiti clientilor !
Anca
Anca
Google Review
Read More
Very responsive, good value and trustworthy. Saved me lots of headaches with that documents that needed to be translated. Thank you !
Alex
Google Review
Read More
Servicii excelente, nota 11 !
Aurrora
Google Review
Read More
Sunt încântată că am trimis / primit documentele și am putut face plata online. Mi s-a răspuns rapid la cerere și am primit traducerile în intervalul de timp care mi-a fost spus de la început, adică 2 zile. A fost un serviciu util, mai ales acum în perioada Covid, când am putut să rezolv totul de acasă, online.
Cristina
Google Review
Read More
Traduceri de calitate - ├«n plus, p─âstreaz─â formatul documentului original. Sunt foarte pu╚Ťini care fac asa. Foarte eficien╚Ťi ╚Öi rapizi. Sunt cu adev─ârat profesioni╚Öti si pun clientul pe primul loc. Recomand.
Casa Asigurări Sanatate Botoșani
Recomandare
Read More
Datorita relatiilor de colaborare deosebit de constructive cu echipa WeTranslate, reu╚Öim s─â ducem la bun sf├ór╚Öit toate obliga╚Ťiile fa╚Ť─â de asigura╚Ťii no╚Ötri, pentru traducerea documentele medicale. Suntem placut impresiona╚Ťi de caracterul profesional ╚Öi promtitudinea echipei WeTranslate.
Andra
Google Review
Read More
O echip─â foarte eficient─â, proactiv─â ╚Öi profesionist─â, care poate rezolva ╚Öi cea mai complex─â cerere ├«ntr-un timp foarte scurt, chiar ╚Öi ├«n regim de urgen╚Ť─â. Recomand cu mult─â convingere c─â v─â vor putea ajuta, atunc c├ónd ve╚Ťi avea nevoie de servicii de traducere. Va mul╚Ťumesc!
International Organization for Migration
Recomandare
Read More
We've been sincerely impressed with your outstanding cooperation, everytime we need your support for our translation needs. Each time, the entire service is exceptionally well, fast and in a most professional way. Kindly accept our sincere appreciation and warm thanks for your amazing dedication.
Dan
Google Review
Read More
Am apreciat comunicarea foarte bun─â, promptitudinea r─âspunsurilor oferite ╚Öi amabilitatea de a ├«n╚Ťelege bine problema ├«nainte de a oferi solu╚Ťii. At├ót serviciile de traducere autorizat─â c├ót ╚Öi cele de traducere legalizat─â au fost de calitate, a╚Öa cum m─â a╚Öteptam. Multumesc WeTranslate!
Andreea
Google Review
Read More
Am ajuns la WeTranslate printr-o recomandare din partea unui prieten ╚Öi am fost foarte pl─âcut surprins─â s─â g─âsesc o echip─â foarte promt─â ╚Öi profesionist─â ├«n colaborare. Au rezolvat tot ceea ce aveam nevoie ╚Öi mi-au salvat o gramad─â de timp. Cu siguran╚Ť─â vom mai apela la serviciile dumneavoastr─â.
Adriana
Google Review
Read More
Super profi echipa ... am avut încredere în profesionalismul celor de la WeTranslate după ce am vizitat website-ul lor și am reusit să finalizez traducerile în timp foarte scurt! Totul, doar cu câteva click-uri ! Online documente .. online plata ! Multumesc și succes mai departe !
Adrian
Google Review
Read More
Extrem de rapid si de calitativ tot procesul. Multumesc!
Bogdan
Google Review
Read More
This was a great experience, fast response, quick translation and the document template was preserved. Thank you very much.
Mircea
Mircea
Google Review
Read More
Am calitatea placuta de a fi client. Traducerile sunt de foarte bun─â calitate, efectuate cu mult profesionalism. Intregul personal este foarte rapid, supportive si cooperant. Sunt fericit ca sunt clientul Agen╚Ťiei de Traducere WeTranslate !
Previous
Next
De ce clien╚Ťii aleg WeTranslate
 • Punem calitatea pe primul loc;
 • Account manager dedicat 24/7;
 • Avem +800 traduc─âtori profesioni╚Öti;
 • Am gestionat peste 42.000 comenzi pentru clienti;
 • Satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este de 99,9% pentru toate comenzile;
 • Suntem ├«n Top 5 agen╚Ťii de traduceri;
 • Livr─âm servicii ├«n cele mai importante 40 limbi str─âine;
 • Pl─âte╚Öti online, direct din factur─â;
 • Livr─âm documentele oriunde ╚Öi c├ónd ai nevoie, super rapid;
 • Sediu central, la km 0 din Bucure╚Öti;
WeTranslate iso-9001
WeTranslate iso-14001
WeTranslate gdpr
WeTranslate certified

Solicit─â o ofert─â
personalizat─â

40% reducere la toate comenzile online

├Ä╚Ťi r─âspundem ├«n aproximativ 1 or─â lucr─âtoare, de Luni Ôćĺ Vineri ├«ntre orele 09-18