Despre WeTranslate

  • WeTranslate a fost înființată din dorința de a putea pune în practică activitățile care ne plac, lucrând cu entuziasm și dedicare, câștigând încrederea clienților pentru a păși împreună către un viitor în care succesul ne caracterizează proiectele;
  • Având o experiență de peste 10 ani, asigurăm o gamă completă de servicii clienților, de la traduceri autorizate, traduceri legalizate, servicii notariale (legalizare, apostilă, supralegalizare), interpretariat simultan și consecutiv, echipamente și suport tehnic pentru interpretariat.
  • Deoarece ne place organizarea și simplitatea lucrurilor, alocăm fiecărui client un Account Manager dedicat, care să gestioneze proiectele de traducere și interpretariat în timp optim.
  • Echipa noastră vine în întâmpinarea necesitătilor clienților noștri, cu soluții personalizate, în funcție de necesitățile fiecărui client, utilizând experiența acumulată până în prezent de la mii de clienți.
  • Account Managerul va identifica soluțiile cele mai potrivite necesităților tale și le va implementa, proiectele tale devenind preocuparea noastră.
  • WeTranslate se orientează către traducători profesioniști, autorizați sau certificați în limbile pe care le profesează, care își adaptează cu ușurință limbajul la tendințele pieței actuale, abilitate câștigată prin ani de perfecționare.

ECHIPA NOASTRĂ

Ei sunt membrii valoroși fără de care performanța noastră ar fi imposibilă

Clara

Account Manager

Dana

Account Manager

Claudiu Tudor

Account Manager

Cristina

Asistent Manager

Mădălina

Corporate Sales Manager

Claudiu

General Manager

17.000+

comenzi finalizate pentru clienții noștri

4.500+

clienți au folosit WeTranslate

800+

traducători autorizați în echipa noastră

96%

satisfacția clienților (Google Rating)

Cine folosește WeTranslate

Ei sunt o mică parte dintre clienții care au crezut în noi și au experimentat calitatea oferită de WeTranslate

SOLICITĂ AICI O ESTIMARE DE PREȚ

Îți răspundem în maxim 1 oră lucrătoare

9%
Poți încarca fișiere fie prin drag&drop, fie manual din PC. De asemenea, fișierele pot fi încărcate și de telefon sau tabletă. Numărul maxim de fișiere este 99 și dimensiunea maximă permisă este de 20MB.