CINE SUNTEM ȘI CE OFERIM

Compania WeTranslate a fost înființată din dorința de a putea pune în practică activitățile care ne plac, lucrând cu entuziasm și dedicare, întâmpinând provocările și câștigând încrederea clienților pentru a păși împreună către un viitor în care succesul ne caracterizează proiectele, fiind una dintre firmele de prestigiu din România, oferind servicii complete de traduceri autorizate, traduceri legalizate, interpretariat simultan, interpretariat consecutiv, cursuri de limbi străine.

Deoarece ne place organizarea și simplitatea lucrurilor, alocăm fiecărui client un Account Manager dedicat, care să gestioneze proiectele de traducere și interpretariat în timp optim. Echipa noastră vine în întâmpinarea necesitătilor clienților noștri, cu soluții personalizate, în funcție de necesitățile fiecărui client, utilizând experiența acumulată până în prezent de la mii de clienti.

Account Managerul va identifica soluțiile cele mai potrivite necesităților tale și le va implementa, proiectele tale devenind preocuparea noastră.

Totodată, am pus la punct un sistem integrat de administrare online a comenzilor, astfel facilitând procesul de prelucrare a traducerilor tale. Nu trebuie decât să te înscrii și să beneficiezi de avantajele pe care acest sistem le aduce.

WeTranslate se orientează către traducători profesioniști, autorizați în limbile pe care le profesează, care își adaptează cu ușurință limbajul la tendințele pieței actuale, abilitate câștigată prin ani de perfecționare.

ECHIPA NOASTRĂ

Ei sunt membrii valoroși fără de care performanța noastră ar fi imposibilă

Ioana Sirbu

Ioana Sîrbu

Account Manager

Mădălina Ciornohuz

Corporate Sales Manager

4290

PROIECTE FINALIZATE

3850

CLIENȚI MULȚUMIȚI

585

TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI

1500

LIKE-URI PE FACEBOOK

Să începem

Oricare ar fi afacerea sau bugetul tău,

vom găsi impreună cele mai bune soluții pentru nevoile tale