Skip to content

Misiunea noastră

Experiența și satisfacția clienților sunt cele mai importante pentru WeTranslate și ne ghidăm după valori simple, concentrate pe excelență.

5.0 / 5 [ 3058 recenzii ]
WeTranslate logo white

Traducem planurile
clienților în succes!

80.000 +

Comenzi finalizate

25.000 +

Clienți mulțumiți

2.200.000 +

Pagini traduse

99,9%

Satisfacția clienților

DE CE-ul nostru

Credem că experiența și satisfacția clienților sunt cele mai importante obiective, iar asta o poți arăta prin exemplu, făcând lucrurile diferit.

În 2015 am înființat WeTranslate cu 2 persoane în echipă, punând în practică activitățile care ne plac și îmbrățișând un set de valori simple, unde clientul să fie pe primul loc.

Începând cu anul 2022 am devenit cea mai mare Agenție Traduceri Online în România,  cu o echipă de 12 specialiști, 6 tipuri de servicii, 40 limbi străine și peste 800 traducători, asigurând servicii pentru +25.000 de clienți, care au încredere în noi.

CUM facem

Pentru că știm că NEVOIA fiecărui client este diferită și unică, oferim soluții personalizate clienților, utilizând experiența acumulată de la mii de clienți.

Deoarece ne place organizarea și simplitatea, avem implementate platforme de gestionare a comenzilor și alocăm fiecărui client un Account Manager dedicat.

Pentru a oferi clienților CALITATEA dorită, am selectat doar traducători cu o experiență de minim 10.000 pagini, care pot efectua traduceri în peste 20 domenii diferite de activitate.

CE facem

Venim în întâmpinarea clienților cu o GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII de traduceri autorizate, legalizate, servicii notariale, interpretariat simultan și consecutiv, transcriere și subtitrare.

În plus, asigurăm tot procesul de legalizare, apostilare și servicii de logistică (transport, echipamente tehnice, cazare), astfel încât tu să ai o soluție completă.

În cele mai multe situații, tot procesul poate fi gestionat online, având capacitatea de a livra documentele oriunde în lume, prin serviciul de curierat rapid.

De ce aleg clienții
WeTranslate

Calitatea pe primul loc

O ofertă avantajoasă nu înseamnă întotdeauna și cel mai mic preț, de aceea CALITATEA PRIMEAZĂ în proiectele noastre

Suport dedicat

Pentru a-ți eficientiza timpul, ai la dispoziție specialiști dedicați, care îți administrează proiectele de traduceri în condiții optime

+80.000 comenzi livrate

Am finalizat pentru clienții noștri peste 80.000 comenzi cu succes, livrând +2.200.000 pagini, având 99,9% rata satisfacție clienți

Confidențialitate

Punem un accent deosebit pe siguranța și confidențialitatea datelor tale și utilizăm standardul de criptare AES 256-bit

Selectăm traducători autorizați care au experiență de peste 10.000 pagini traduse, în funcție de domeniile de specializare

Toate comenzile se gestionează prin platforme super performante de CRM / Ticketing, care asigură un proces simplu și eficient

Ce spun clienții
despre WeTranslate

5.0 / 5 [ 3058 recenzii ]
Cristi
Google Review
Read More
Totul este simplu și ușor ! Sincer nici nu am mai verificat prețul dacă este mare sau mic. Îmi place că totul este automatizat, nu trebuie să dai telefoane să explici ce este de făcut, etc. Trimiți ce ai nevoie pe site, ai câmp de observații și apoi îți trimit ei oferta. Plătești online cu cardul și gata, aștepți să îți livreze fișierele traduse.
Loredana
Google Review
Read More
Rapiditate, profesionalism, calitate. Comunicarea, atât pe mail cât și pe chat, este extrem de ușoară și eficientă. Nu a trebuit să mă deplasez, totul s-a desfășurat online. Traducerea am primit-o pe mail așa cum am solicitat și într-un timp extrem de scurt. Mulțumesc mult pentru ajutor !
Adina
Google Review
Read More
Totul este super rapid și cu costuri foarte rezonabile. Am tradus niște acte în limba Germană. Au fost ceva acte medicale și mi-au recomandat cu revizie suplimentară. Personalul super amabil și m-au consiliat pas cu pas. Traducerea a fost gata în 2 zile și a fost foarte bine făcută. Mergeți pe recomandarea lor cu încredere !
Dragos
Google Review
Read More
Great Customer Service & support and a lightning-fast delivery of the translation. WeTranslate is one of the best choices on the market, after testing several translation companies from Romania. I will surely use their services in the future for other projects. Congratulations for super-efficient process inside your systems.
Gabriela
Google Review
Read More
Am tradus, legalizat și apostilat o diplomă de bacalaureat și au fost foarte prompți. S-au ocupat ei de demersurile la toate instituțiile. Nici nu a fost necesar să mă mai deplasez la ei, transmiterea actelor s-a făcut prin curier, în cel mai scurt timp posibil. Foarte mulțumită! Mulțumesc echipei WeTranslate !
Roxana
Google Review
Read More
The best experience with a translation agency. Fast, professional and not expensive! I'm a regular customer to them and they always take care of my requests. Thanks team !
Stefan
Google Review
Read More
One page translation took 2 days, if you're in a hurry yiu could contact them to speed things up. For ~7$ / page this is a bargain ! Thanks guys !
Viorica
Google review
Read More
Echipa foarte profesionala si prompta. Am fost contactata in cateva minute dupa ce am trimis documentele de care aveam nevoie pentru a fi traduse. Documentele finale au fost livrate rapid si cel mai important pot fi contactati foarte usor. Va multumesc mult. Voi mai apela la serviciile voastre ori de cate ori voi avea nevoie. Recomand cu mare incredere.
Cosmovici Intellectual Property
Recomandare
Read More
WeTranslate team has shown us that they are very dedicated to the work they are doing. The experience of working together on numerous projects of intellectual property patents from English to German, has shown us the professionalism and perseverance they offer when providing translation services.
Alexandra
Google Review
Read More
Super echipa, foarte rapizi si profesionisti. Cand am sunat la ei eram in criza de timp, dar cand am ajuns sa vorbescu cu echipa WeTranslate am simtit ca toate problemele mele se vor rezova imediat. Oricand voi avea nevoie de traduceri voi apela cu siguranta direct la ei!
Valer
Google Review
Read More
Un serviciu excelent, unde totul este foarte simplu, de la plasarea cererii, discutia cu ei, oferta, plata si primirea serviciilor. Foarte recomandat 100% !
Lucian
Google Review
Read More
Foarte placut impresionat de serviciul primit, prompt, profesional si rapid, un serviciu "ca afara". Cu siguranta voi mai apela si chiar recomand cu incredere. Multumesc frumos.
Bogdan
Google Review
Read More
Am tradus cu WeTranslate un manual tehnic de peste 100 pagini din Germană, după ce mi-au recomandat traducerea cu revizie inclusă. Traducerea a fost super bună, iar echipa foarte promtă și profesionistă. WeTranslate are cel mai bun site din domeniu, unde găsești toate informațiile. Recomand cu incredere!
ASIROM
Recomandare
Read More
Colaborăm cu WeTranslate din anul 2016 pentru serviciile de traducere de care are nevoie compania ASIROM. Echipa lor ne acordă suport pentru orice fel de solicitări, respectând-se întotdeauna termenele solicitate. Recomandăm WeTranslate pentru calitatea serviciilor, corectitudine și profesionalismul lor.
Florentina
Google Review
Read More
Foarte mulțumită de serviciile WeTranslate! Rapiditate, corectitudine, profesionalism! Deși nu sunt din București, am facut totul online, am trimis documentul, am plătit online și în ziua următoare am primit documentul tradus, prin curier rapid ! Vă recomand cu drag WeTranslate! Felicitări echipei!
Casa Națională de Pensii Publice
Recomandare
Read More
Am selectat WeTranslate pentru traducerea din Engleză a documentelor sistemului EESSI, în cele 4 instituții asociate CNPP, ANPIS, ANOFM și CNAS, cu un volum de peste 4.000 pagini. Recomandăm WeTranslate pentru calitatea serviciilor, profesionalismul, corectitudinea și promtitudinea echipei.
Azin
Google Review
Read More
WeTranslate is a translation provider that I would absolutely recommend to everyone, because you can trust in the proficiency and obligation in their work. Despite the bad situation with Covid, they make their best effort to provide everything online. It was one of the best experiences I've ever had.
Andreea
Google Review
Read More
Although I needed a translation when the entire planet is on state of emergency with Covid situation, they responded very fast to my request and safe also, because all process was managed online. And... their office is in the most central place of Bucharest, if you need to go to they office 😉
Ioana
Google Review
Read More
WeTranslate înseamnă profesionalism și promptitudine. Am avut nevoie urgent de o traducere a unui document de circa 8 pagini. Au răspuns imediat cererii noastre și ne-au ajutat într-un timp scurt. În nici 24 de ore am primit documentul tradus. Mulțumim echipei pentru suport!
Adrian
Google Review
Read More
Am avut nevoie de traducerea unei diplome din limba Română în limba Engleză. Am cerut informații înainte pe chat, mi s-a răspuns clar și instant, am primit detaliile pe mail, iar a 2-a zi am avut documentul tradus, în format electronic. Recomand cu placere WeTranslate pentru serviciile oferite.
Previous
Next
De ce clienții aleg WeTranslate
  • #1 Agenții Traduceri Online în România;
  • +80.000 comenzi livrate;
  • +25.000 clienți mulțumiți;
  • +2.200.000 pagini traduse;
  • +99,99% satisfacția clienților;
  • +800 traducători autorizați;
  • +3.000 recenzii pozitive pe Google;
  • Plată online în doar 20 secunde;
WeTranslate tinmar
WeTranslate rosler
WeTranslate romaero
WeTranslate autonom
WeTranslate fundatia-alexandrion
WeTranslate FavbetLogo
WeTranslate Samsonite
WeTranslate kooperativa 2.0
asirom-logo-new
WeTranslate FirstBank
WeTranslate canopy
WeTranslate euroins
WeTranslate Thales
Huawei
WeTranslate radiocom
WeTranslate consiliul-concurentei

Promoția Lunii

25% reducere la comenzile online

Îți răspundem în maxim 1 oră, în timpul programului de lucru