Despre WeTranslate

  • WeTranslate a fost înființată din dorința de a putea pune în practică activitățile care ne plac, lucrând cu entuziasm și dedicare, câștigând încrederea clienților pentru a păși împreună către un viitor în care succesul ne caracterizează proiectele;
  • Având o experiență de peste 10 ani, asigurăm o gamă completă de servicii clienților, de la traduceri autorizate, traduceri legalizate, servicii notariale (legalizare, apostilă, supralegalizare), interpretariat simultan și consecutiv, echipamente și suport tehnic pentru interpretariat.
  • Deoarece ne place organizarea și simplitatea lucrurilor, alocăm fiecărui client un Account Manager dedicat, care să gestioneze proiectele de traducere și interpretariat în timp optim.
  • Echipa noastră vine în întâmpinarea necesitătilor clienților noștri, cu soluții personalizate, în funcție de necesitățile fiecărui client, utilizând experiența acumulată până în prezent de la mii de clienți.
  • Account Managerul va identifica soluțiile cele mai potrivite necesităților tale și le va implementa, proiectele tale devenind preocuparea noastră.
  • WeTranslate se orientează către traducători profesioniști, autorizați sau certificați în limbile pe care le profesează, care își adaptează cu ușurință limbajul la tendințele pieței actuale, abilitate câștigată prin ani de perfecționare.

ECHIPA NOASTRĂ

Ei sunt membrii valoroși fără de care performanța noastră ar fi imposibilă

Ioana Sirbu

Ioana Sîrbu

Account Manager

Mădălina Ciornohuz

Corporate Sales Manager

5310

PROIECTE FINALIZATE

3850

CLIENȚI MULȚUMIȚI

585

TRADUCĂTORI AUTORIZAȚI

1515

LIKE-URI PE FACEBOOK

SOLICITĂ AICI O ESTIMARE DE PREȚ

Selectează tipul de servicii

Selectează domeniul
Selectează standard calitate
Traducere din limba
Traducere în limba
Selectează termenul de livrare
Selectează modalitatea de livrare
Selectează domeniul
Selectează standard calitate
Traducere din limba
Traducere în limba
Selectează termenul de livrare
Selectează serviciile notariale
Selectează limba
Selectează durata

Selectează limba
Selectează durata
Echipamente tehnice incluse
Selectează numărul de participanți

Detalii suplimentare