Skip to content

Misiunea noastră

Satisfacția ta, este motivația noastră

Am înființat WeTranslate, pentru a oferi clienților o experiență diferită atunci când au nevoie de servicii de traducere, unde să primeze calitatea, întotdeauna.

Experiența și satisfacția sunt cele mai importante pentru WeTranslate și ne ghidăm după valori simple, concentrate pe excelență.

4.8 / 5 Rating - 252 Recenzii
WeTranslate logo white

Traducem planurile
tale în succes!

25.000 +

Comenzi finalizate

6.500 +

Clienți mulțumiți

70 Mil +

Cuvinte traduse

98%

Satisfacția clienților

DE CE-ul nostru

Experiența ne-a arătat în unele situații, obiceiuri nocive în relația dintre furnizori și clienți, unde satisfacția și nevoile clienților nu erau pe primul loc.

Credem că acestea sunt cele mai importante obiective și acest lucru ne-a făcut să credem că lucrurile pot sta diferit, iar asta o poți arăta prin exemplu, făcând lucrurile diferit.

În 2015 am înființat WeTranslate, cu doar 2 persoane în echipă, 5 limbi străine și 10 traducători, punând în practică activitățile care ne plac și îmbrățișând un set de valori simple, unde clientul să fie pe primul loc.

În anul 2020, WeTranslate este în TOP 15 firme de traduceri, cu o echipă de 6 specialiști, 8 tipuri de servicii, 35 limbi străine și peste 800 traducători, asigurând servicii pentru +6.500 de clienți, care au încredere în noi.

CUM facem

Pentru că știm că NEVOIA fiecărui client este diferită și unică, oferim soluții personalizate clienților, în funcție de necesitățile acestuia, utilizând experiența acumulată de la mii de clienți.

Deoarece ne place organizarea și simplitatea, avem implementate platforme de gestionare a comenzilor și alocăm fiecărui client un Account Manager dedicat, care să gestioneze proiectele de traducere în termenul solicitat.

Pentru a oferi clienților CALITATEA dorită, am selectat doar traducători autorizați și certificați, cu o experiență de minim 10.000 pagini, care pot efectua traduceri în peste 20 domenii diferite de activitate.

CE facem

Venim în întâmpinarea clienților cu o GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII de traduceri autorizate, legalizate, servicii notariale, interpretariat simultan și consecutiv, transcriere audio/video și subtitrare.

În plus, pentru că știm cât de important este timpul, asigurăm tot procesul de legalizare, apostilare și servicii de logistică (transport, echipamente tehnice, cazare), astfel încât tu să ai o soluție completă.

În cele mai multe situații, tot procesul poate fi gestionat online, fără să fie necesară deplasarea la sediul nostru, având capacitatea de a livra documentele oriunde în lume, prin serviciul de curierat rapid.

De ce aleg clienții
WeTranslate

Calitatea pe primul loc

O ofertă avantajoasă nu înseamnă întotdeauna și cel mai mic preț, de aceea CALITATEA PRIMEAZĂ și nu costul, în proiectele noastre

Management comenzi

Pentru a-ți eficientiza timpul, ai la dispoziție specialiști dedicați, care îți administrează proiectele de traduceri în condiții optime

Suport dedicat

Echipa noastră se va ocupa de proiectele tale cu profesionalism, pentru a primi serviciile când ai nevoie de ele

Confidențialitate

Punem un accent deosebit pe siguranța și confidențialitatea datelor tale și utilizăm standardul de criptare AES 256-bit

Selectăm traducători autorizați / certificați, care au experiență de peste 10.000 pagini traduse, în funcție de domeniile de specializare

Un interpret se diferențiază prin calitatea prestației, prin seriozitatea pe care o acordă fiecărui eveniment în parte și prin experiență
Ce spun clienții
despre WeTranslate
4.8 / 5 Rating - 252 Recenzii
Dragos
Google Review
Read More
Great Customer Service & Account Management support and a lightning fast delivery of the translation. WeTranslate is one of the best choices on the market, after testing several translation companies from Romania. I will surely use their services in the future for other projects.
Cosmovici Intellectual Property
Recomandare
Read More
WeTranslate team has shown us that they are very dedicated to the work they are doing. The experience of working together on numerous projects of intellectual property patents from English to German, has shown us the professionalism and perseverance they offer when providing translation services.
Bogdan
Google Review
Read More
Am tradus cu WeTranslate un manual tehnic de peste 100 pagini din Germană, după ce mi-au recomandat traducerea cu revizie inclusă. Traducerea a fost super bună, iar echipa foarte promtă și profesionistă. WeTranslate are cel mai bun site din domeniu, unde găsești toate informațiile. Recomand cu incredere!
ASIROM
Recomandare
Read More
Colaborăm cu WeTranslate din anul 2016 pentru serviciile de traducere de care are nevoie compania ASIROM. Echipa lor ne acordă suport pentru orice fel de solicitări, respectând-se întotdeauna termenele solicitate. Recomandăm WeTranslate pentru calitatea serviciilor, corectitudine și profesionalismul lor.
Florentina
Google Review
Read More
Foarte mulțumită de serviciile WeTranslate! Rapiditate, corectitudine, profesionalism! Deși nu sunt din București, am facut totul online, am trimis documentul, am plătit online și în ziua următoare am primit documentul tradus, prin curier rapid ! Vă recomand cu drag WeTranslate! Felicitări echipei!
Casa Națională de Pensii Publice
Recomandare
Read More
Am selectat WeTranslate pentru traducerea din Engleză a documentelor sistemului EESSI, în cele 4 instituții asociate CNPP, ANPIS, ANOFM și CNAS, cu un volum de peste 4.000 pagini. Recomandăm WeTranslate pentru calitatea serviciilor, profesionalismul, corectitudinea și promtitudinea echipei.
Azin
Google Review
Read More
WeTranslate is a translation provider that I would absolutely recommend to everyone, because you can trust in the proficiency and obligation in their work. Despite the bad situation with Covid, they make their best effort to provide everything online. It was one of the best experiences I've ever had.
Andreea
Google Review
Read More
Although I needed a translation when the entire planet is on state of emergency with Covid situation, they responded very fast to my request and safe also, because all process was managed online. And... their office is in the most central place of Bucharest, if you need to go to they office 😉
Ioana
Google Review
Read More
WeTranslate înseamnă profesionalism și promptitudine. Am avut nevoie urgent de o traducere a unui document de circa 8 pagini. Au răspuns imediat cererii noastre și ne-au ajutat într-un timp scurt. În nici 24 de ore am primit documentul tradus. Mulțumim echipei pentru suport!
Adrian
Google Review
Read More
Am avut nevoie de traducerea unei diplome din limba Română în limba Engleză. Am cerut informații înainte pe chat, mi s-a răspuns clar și instant, am primit detaliile pe mail, iar a 2-a zi am avut documentul tradus, în format electronic. Recomand cu placere WeTranslate pentru serviciile oferite.
Previous
Next
De ce clienții aleg weTranslate
  • Punem calitatea pe primul loc;
  • Account manager dedicat 24/7;
  • Gestionăm tot procesul ca tu să primești soluția finală;
  • Avem +800 traducători și interpreți profesioniști;
  • Livrăm servicii în cele mai importante 35 limbi străine;
  • Plătești online, direct din factură;
  • Livrăm documentele oriunde și când ai nevoie, super rapid;
  • Sediu central, la km 0 din București
WeTranslate iso-9001
WeTranslate iso-14001
WeTranslate gdpr
WeTranslate certified

Solicită o ofertă
personalizată

40% reducere la toate comenzile online

Îți răspundem în aproximativ 1 oră lucrătoare, de Luni → Vineri între orele 09-18