Misiunea noastră

Am înființat WeTranslate, pentru a oferi clienților o altfel de experiență atunci când au nevoie de servicii de traduceri și interpretariat, unde să primeze calitatea, întotdeauna.

Experiența și satisfacția clientului sunt cele mai importante pentru WeTranslate, motiv pentru care ne ghidăm după valori simple, care sunt concentrate pe calitatea serviciilor.

wetranslate-logo-white

01

DE CE-ul nostru

Experiența până să înființăm WeTranslate ne-a arătat în unele situații, obiceiuri nocive în relația dintre „birourile de traduceri” și clienți, unde satisfacția și nevoile clienților nu erau pe primul loc.

Credem că acestea sunt cele mai importante obiective și acest lucru ne-a făcut să credem că lucrurile pot sta diferit, iar asta o poți arăta cel mai bine prin exemplu, făcând lucrurile diferit.

În anul 2015 am înființat WeTranslate, cu doar 2 persoane în echipă, 5 limbi străine în portofoliu și 10 traducători, punând în practică activitățile care ne plac și îmbrățișând un set de valori simple, unde clientul să fie pe primul loc.

În anul 2020, WeTranslate este în TOP 15 FIRME DE TRADUCERI, cu o echipă de 6 specialiști, 8 tipuri de servicii, 36 limbi străine în portofoliu și peste 800 traducători, asigurând servicii pentru +6.000 de clienți, care au încredere în noi.

CUM facem

Pentru că știm că NEVOIA fiecărui client este diferită și UNICĂ, oferim soluții personalizate clienților, în funcție de necesitățile acestuia, utilizând experiența acumulată până în prezent de la mii de clienți.

Deoarece ne place organizarea și simplitatea, avem implementate platforme de gestionare a comenzilor și alocăm fiecărui client un Account Manager dedicat, care să gestioneze proiectele de traducere în termenul solicitat.

Pentru a oferi clienților CALITATEA dorită, am selectat doar traducători autorizați și certificați, cu o experiență de minim 10.000 pagini, care pot efectua traduceri în peste 20 domenii diferite de activitate.

CE facem

Venim în întâmpinarea clienților cu o GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII de traduceri autorizate, legalizate, servicii notariale (legalizare notarială, apostilă), interpretariat simultan și consecutiv, transcriere audio/video și subtitrare.

În plus, pentru că știm cât de important este timpul, asigurăm tot procesul de legalizare, apostilare și servicii de logistică (transport, echipamente tehnice, cazare), astfel încât tu să ai o soluție completă.

În cele mai multe situații, tot procesul poate fi gestionat online, fără să fie necesară deplasarea la sediul nostru, având capacitatea de a livra documentele oriunde în lume, prin serviciul de curierat rapid.

02

DE CE CLIENȚII ALEG WETRANSLATE

I

Calitatea pe primul loc

O ofertă avantajoasă nu înseamnă întotdeauna și un preț mic, de aceea CALITATEA PRIMEAZĂ și nu costul, în proiectele pe care le gestionăm

II

Management comenzi

Pentru a-ți eficientiza timpul, ai la dispoziție specialiști dedicați, care îți administrează proiectele de traduceri în condiții optime

III

Suport dedicat

Echipa noastră se va ocupa de proiectele tale, într-un mod eficient și cu profesionalism, pentru a primi serviciile atunci când ai nevoie de ele

IV

Confidențialitate

Punem un accent deosebit pe siguranța și confidențialitatea datelor tale și utilizăm standardul de criptare AES 256-bit

V

Selectăm traducători autorizați / certificați, care au experiență de peste 10.000 pagini traduse, în funcție de domeniile de specializare

VI

Un interpret se diferențiază prin calitatea prestației, prin seriozitatea pe care o acordă fiecărui eveniment în parte și prin experiență

EVALUAREA CLIENȚILOR NOȘTRI

4.8
203 reviews
5
189
4
5
3
3
2
0
1
6

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Ai reducere 30% la toate comenzile online

Îți răspundem în aproximativ 1 oră lucrătoare, de Luni → Vineri între orele 09-18

03

TRADUCEM PLANURILE TALE ÎN SUCCES!

25.000+

Comenzi finalizate

6.000+

Clienți mulțumiți

200.000+

Pagini traduse

98%

Satisfacția clienților
CE SPUN CLIENȚII DESPRE WETRANSLATE
Romaero
Romaero
Official Recommendation - 2020
Read More
Relațiile economice existente, ne-au deterninat să colaborăm cu Agenția de Traduceri WeTranslate, față de care ne exprimăm aprecierea în calitate de funizor de traduceri. Datorită colaborării cu WeTranslate, am perfectionat relații cu parteneri străini și am participat la proiecte europene. WeTranslate ne-a impresionat prin atitudinea proactivă, comunicarea facilă cu echipa, implicare și seriozitate.
ASP GROUP
ASP GROUP
Official Recommendation - 2020
Read More
Serviciile WeTranslate îndeplinesc întocmai cerințele noastre, oferind traduceri tehnice de calitate, care respectă specificațiile noastre, astfel încât să nu mai necesite intervenția noastră. WeTranslate dă dovadă de profesionalism, ceea ce ne îndreptățește să recomandăm folosirea serviciilor pe care le oferă.
Alexandrion Group
Alexandrion Group
Official Recommendation - 2019
Read More
Alexandrion Grup recomandă WeTranslate, furnizorul nostru pentru servicii de interpretariat, care ne asigură soluții complete, formate din interpreți specializați, echipamente și suport tehnic. WeTranslate a răspuns solicitărilor noastre promt, evenimentele noastre derulându-se cu succes.
Georgiana Coconu
Georgiana Coconu
Google Review - 2020
Read More
Foarte multumită de colaborare! Și-au arătat interesul total pentru client și au răspuns foarte repede solicitării! Prețuri foarte bune față de concurență! Multumesc WeTranslate !
Bianca Marian
Bianca Marian
Google Review - 2019
Read More
Foarte amabili și promți! Ne-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie, chiar în aceeași zi. Cu un simplu mail, am rezolvat de fiecare dată toate traducerile de care am avut nevoie. Cu siguranță vom mai apela la serviciile WeTranslate, mai ales că ne-au ajutat cu traduceri din Turca în Română, traduceri care în zona Ardealului sunt dificil de obținut. Vă mulțumim WeTranslate!
Mirabela Turbuc
Mirabela Turbuc
Google Review - 2019
Read More
Foarte buni profesioniști. Traducere în 24h de la confirmarea plății. Am salvat 100€ pe care i-aș fi plătit la Paris. Comunicare rapidă și eficientă pe email cu echipa WeTranslate. Plată printr-o platformă de plată online, cu 5 cenți comision pt 24€ plătiți.
Jack Singh
Jack Singh
Google Review - 2019
Read More
Brilliant set of people and excellent services. Madalina and her team were very professional and efficient at the prescribed set of services. If you are looking for any set of services from Wetranslate I highly recommend the team.
Florentina Mihalache
Florentina Mihalache
Google Review - 2019
Read More
Foarte mulțumită de serviciile WeTranslate! Rapiditate, corectitudine, profesionalism! Deși eu nu sunt din București, am facut totul online, am trimis documentul de tradus, am trimis banii și în ziua următoare am primit documentul tradus, prin curier rapid ! Vă recomand cu drag să accesați aceste servicii! Felicitări echipei !!!
Andreea Galetschi
Andreea Galetschi
Google Review - 2019
Read More
Recomand serviciile WeTranslate. Comunicarea este foarte usoară cu angajații, răspund promt cerințelor, verifică transmiterea corectă a datelor. Am fost sunată direct, când comunicarea via e-mail ar fi putut conține interpretări greșite. Plus, messengerul de pe website este foarte eficient, veți comunica cu o persoană reală, în doar câteva secunde, nu cu un robot! (persoană fizică domiciliată în afara României)
Theodor Stoican
Theodor Stoican
Google Review - 2019
Read More
Excelent serviciul primit. Nu a trebuit să mă duc nici macar la sediu, totul online prin email, plată electronică și extrem de punctuali. Am primit traducerile cu aproape o zi mai devreme. De asemenea, calitatea traducerilor a fost ok.
Previous
Next
DE CE CLIENȚII ALEG WETRANSLATE
  • Punem întotdeauna calitatea pe primul loc
  • Ai account manager dedicat, disponibil 24/7
  • Gestionăm tot procesul ca tu să primești soluția finală
  • Avem +800 traducători și interpreți profesioniști
  • Livrăm servicii în cele mai importante 36 limbi străine
  • Plătești online, cu cardul, direct din factură
  • Livrăm documentele oriunde, unde și când ai nevoie, super rapid
  • Sediu ultra central, la km 0 din București
iso-9001
iso-14001
gdpr
certified

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ