Skip to content

Birou traduceri autorizate și legalizate în București

Servicii de traducere autorizate și legalizate la biroul nostru din București.
La WeTranslate, oferim servicii profesionale de traduceri autorizate și legalizate în București, pentru clienții din toată țara. Fie că aveți nevoie de traduceri pentru afaceri sau pentru uz personal, echipa noastră experimentată de traducători poate furniza servicii de înaltă calitate și precise într-un timp rapid.

Birou de traduceri autorizate si legalizate Bucuresti

Birou traduceri autorizate

Oferim o gamă completă de servicii de traducere, inclusiv traduceri autorizate și legalizate, notariale, interpretariat simultan și consecutiv, transcriere și subtitrare. Serviciile noastre acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv afaceri, drept, medicină, tehnică și multe altele.

Birou traduceri legalizate

Echipa noastră de traducători profesioniști și experimentați este formată din specialiști în diferite domenii de activitate, cu experiență de peste 10.000 de pagini traduse. Alegem cu atenție fiecare traducător pentru a ne asigura că documentele dvs. sunt traduse cu precizie și acuratețe.

5.0 / 5 [ 3096 recenzii ]

Birou traduceri autorizate și legalizate în București

Echipa noastră de traducători profesioniști autorizați de Ministerul Justiției poate efectua traduceri în peste 20 de domenii diferite de activitate, inclusiv în limbi precum Albaneză, Arabă, Bulgară, Cehă, Chineză, Croată, Ebraică, Engleză, Finlandeză, Flamandă, Franceză, Germană, Greacă, Italiană, Japoneză, Lituaniană, Maghiară, Norvegiană, Olandeză, Polonă, Portugheză, Romani, Rusă, Sârbă, Slovacă, Spaniolă, Suedeză, Turcă și Ucraineană.

Beneficii și
avantaje pentru tine

Beneficii generale la toate comenzile

 • Disponibilitate 7 zile din 7 – prin telefon, e-mail și chat;
 • Account Manager dedicat comenzilor tale;
 • Răspuns prin email în circa 1 oră lucrătoare;
 • Consultanță de specialitate pentru costuri;

Beneficii pentru traduceri autorizate

 • Ai acces la +800 traducători autorizați;
 • Alocarea de traducători experimentați în domeniul din care face parte documentul ce necesită traducere;
 • Autorizarea gratuită a traducerilor autorizate;

Livrăm cum și unde ai nevoie

 • Livrare gratuită în România, pentru comenzi de +500 Lei;
 • Livrarea traducerilor în original la biroul nostru din B-dul Nicolae Bălcescu. 5 Bl. Dunarea 1, Sc. 1, Et, 1, București, fie prin e-mail în formă scanată sau prin curier rapid;
 • Livrare rapidă prin curier oriunde în lume, prin TNT / FedEx;

Avantaje financiare pentru tine

 • Plată online cu cardul, direct din factură în 30 secunde;
 • Plată prin transfer bancar (Unicredit Bank), prin numerar sau cu cardul (POS) la biroul nostru;
 • Reduceri de până la 60% pentru comenzi de +300 pagini;
 • Reduceri suplimentare la fiecare a doua comandă plasată prin intermediul platformei noastre online.

Selectează pachetul preferat

Pachetele cu revizie conțin 1 traducător + 1 revizor,
revizorul verificând traducerea și reducând riscul erorilor de traducere

Basic

Fără revizie

Alegerea clienților
0%
Traducător Experimentat
Fără revizor inclus

Recomandat pentru:

Traduceri uz personal
Acte fără riscuri financiare
Acte fără riscuri medicale

Standard

Cu revizor local

Alegerea clienților
0%
Traducător Experimentat
Revizor Local (România)

Recomandat pentru:

Traduceri legalizate
Tehnic / Medical
Contracte / proceduri / IT&C

Native

Cu revizor nativ

Alegerea clienților
0%
Traducător Specializat
Revizor Nativ

Recomandat pentru:

Documente de specialitate
Cărți, reviste, brevete
Lucrări de cercetare
 • Ne găsești în zona ultra centrală din București, la 100 m de stația de metrou Universitate, vizavi de Hotelul Intercontinental.
 • Poți ajunge la biroul nostru din oricare din zonele din București, unde poți plasa personal comenzi de traduceri autorizate;
 • Asigurăm serviciile de traduceri oriunde în București (Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6) și Ilfov;
 • Furnizăm servicii de traduceri autorizate în orice oraș din România, prin traducători autorizați de către Ministerul Justiției, livrarea traducerilor făcându-se prin email, în original la sediul nostru sau să fie expediate prin curier rapid;
 • Principalele orașe unde furnizăm servicii de traduceri autorizate sunt: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Baia Mare, Buzău, Suceava;
 • Traduceri legalizate, oriunde în Europa
  Îți asigurăm servicii de traduceri legalizate realizate de traducători autorizați, în orice țără din Europa: Belgia, Bulgaria, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria;
  Acoperim serviciile de traduceri legalizate în principalele orașe din Europa: Londra, Viena, Bruxelles, Sofia, Praga, Paris, Berlin, Atena, Dublin, Roma, Oslo, Amsterdam, Lisabona, Moscova, Belgrad, Madrid, Stockholm, Kiev, Budapesta.
Ce spun clienții
despre WeTranslate
5.0 / 5 [ 3096 recenzii ]
Cristi
Google Review
Read More
Totul este simplu și ușor ! Sincer nici nu am mai verificat prețul dacă este mare sau mic. Îmi place că totul este automatizat, nu trebuie să dai telefoane să explici ce este de făcut, etc. Trimiți ce ai nevoie pe site, ai câmp de observații și apoi îți trimit ei oferta. Plătești online cu cardul și gata, aștepți să îți livreze fișierele traduse.
Loredana
Google Review
Read More
Rapiditate, profesionalism, calitate. Comunicarea, atât pe mail cât și pe chat, este extrem de ușoară și eficientă. Nu a trebuit să mă deplasez, totul s-a desfășurat online. Traducerea am primit-o pe mail așa cum am solicitat și într-un timp extrem de scurt. Mulțumesc mult pentru ajutor !
Adina
Google Review
Read More
Totul este super rapid și cu costuri foarte rezonabile. Am tradus niște acte în limba Germană. Au fost ceva acte medicale și mi-au recomandat cu revizie suplimentară. Personalul super amabil și m-au consiliat pas cu pas. Traducerea a fost gata în 2 zile și a fost foarte bine făcută. Mergeți pe recomandarea lor cu încredere !
Dragos
Google Review
Read More
Great Customer Service & support and a lightning-fast delivery of the translation. WeTranslate is one of the best choices on the market, after testing several translation companies from Romania. I will surely use their services in the future for other projects. Congratulations for super-efficient process inside your systems.
Gabriela
Google Review
Read More
Am tradus, legalizat și apostilat o diplomă de bacalaureat și au fost foarte prompți. S-au ocupat ei de demersurile la toate instituțiile. Nici nu a fost necesar să mă mai deplasez la ei, transmiterea actelor s-a făcut prin curier, în cel mai scurt timp posibil. Foarte mulțumită! Mulțumesc echipei WeTranslate !
Roxana
Google Review
Read More
The best experience with a translation agency. Fast, professional and not expensive! I'm a regular customer to them and they always take care of my requests. Thanks team !
Stefan
Google Review
Read More
One page translation took 2 days, if you're in a hurry yiu could contact them to speed things up. For ~7$ / page this is a bargain ! Thanks guys !
Viorica
Google review
Read More
Echipa foarte profesionala si prompta. Am fost contactata in cateva minute dupa ce am trimis documentele de care aveam nevoie pentru a fi traduse. Documentele finale au fost livrate rapid si cel mai important pot fi contactati foarte usor. Va multumesc mult. Voi mai apela la serviciile voastre ori de cate ori voi avea nevoie. Recomand cu mare incredere.
Cosmovici Intellectual Property
Recomandare
Read More
WeTranslate team has shown us that they are very dedicated to the work they are doing. The experience of working together on numerous projects of intellectual property patents from English to German, has shown us the professionalism and perseverance they offer when providing translation services.
Alexandra
Google Review
Read More
Super echipa, foarte rapizi si profesionisti. Cand am sunat la ei eram in criza de timp, dar cand am ajuns sa vorbescu cu echipa WeTranslate am simtit ca toate problemele mele se vor rezova imediat. Oricand voi avea nevoie de traduceri voi apela cu siguranta direct la ei!
Valer
Google Review
Read More
Un serviciu excelent, unde totul este foarte simplu, de la plasarea cererii, discutia cu ei, oferta, plata si primirea serviciilor. Foarte recomandat 100% !
Lucian
Google Review
Read More
Foarte placut impresionat de serviciul primit, prompt, profesional si rapid, un serviciu "ca afara". Cu siguranta voi mai apela si chiar recomand cu incredere. Multumesc frumos.
Bogdan
Google Review
Read More
Am tradus cu WeTranslate un manual tehnic de peste 100 pagini din Germană, după ce mi-au recomandat traducerea cu revizie inclusă. Traducerea a fost super bună, iar echipa foarte promtă și profesionistă. WeTranslate are cel mai bun site din domeniu, unde găsești toate informațiile. Recomand cu incredere!
ASIROM
Recomandare
Read More
Colaborăm cu WeTranslate din anul 2016 pentru serviciile de traducere de care are nevoie compania ASIROM. Echipa lor ne acordă suport pentru orice fel de solicitări, respectând-se întotdeauna termenele solicitate. Recomandăm WeTranslate pentru calitatea serviciilor, corectitudine și profesionalismul lor.
Florentina
Google Review
Read More
Foarte mulțumită de serviciile WeTranslate! Rapiditate, corectitudine, profesionalism! Deși nu sunt din București, am facut totul online, am trimis documentul, am plătit online și în ziua următoare am primit documentul tradus, prin curier rapid ! Vă recomand cu drag WeTranslate! Felicitări echipei!
Casa Națională de Pensii Publice
Recomandare
Read More
Am selectat WeTranslate pentru traducerea din Engleză a documentelor sistemului EESSI, în cele 4 instituții asociate CNPP, ANPIS, ANOFM și CNAS, cu un volum de peste 4.000 pagini. Recomandăm WeTranslate pentru calitatea serviciilor, profesionalismul, corectitudinea și promtitudinea echipei.
Azin
Google Review
Read More
WeTranslate is a translation provider that I would absolutely recommend to everyone, because you can trust in the proficiency and obligation in their work. Despite the bad situation with Covid, they make their best effort to provide everything online. It was one of the best experiences I've ever had.
Andreea
Google Review
Read More
Although I needed a translation when the entire planet is on state of emergency with Covid situation, they responded very fast to my request and safe also, because all process was managed online. And... their office is in the most central place of Bucharest, if you need to go to they office 😉
Ioana
Google Review
Read More
WeTranslate înseamnă profesionalism și promptitudine. Am avut nevoie urgent de o traducere a unui document de circa 8 pagini. Au răspuns imediat cererii noastre și ne-au ajutat într-un timp scurt. În nici 24 de ore am primit documentul tradus. Mulțumim echipei pentru suport!
Adrian
Google Review
Read More
Am avut nevoie de traducerea unei diplome din limba Română în limba Engleză. Am cerut informații înainte pe chat, mi s-a răspuns clar și instant, am primit detaliile pe mail, iar a 2-a zi am avut documentul tradus, în format electronic. Recomand cu placere WeTranslate pentru serviciile oferite.
Previous
Next
De ce clienții aleg WeTranslate
 • #1 Agenții Traduceri Online în România;
 • +80.000 comenzi livrate;
 • +25.000 clienți mulțumiți;
 • +2.200.000 pagini traduse;
 • +99,99% satisfacția clienților;
 • +800 traducători autorizați;
 • +3.000 recenzii pozitive pe Google;
 • Plată online în doar 20 secunde;

Promoția Lunii

25% reducere la comenzile online

Îți răspundem în maxim 1 oră, în timpul programului de lucru