Cristina

Despre Cristina

0748 644 644

Assistent Manager

Cristina (zisă și Teddy) s-a alăturat echipei noastre la începutul lunii Noiembrie 2019, ocupând poziția de Assistent Manager.

Atunci când am cunoscut-o pe Teddy, s-a întamplat să fie omul potrivit, la momentul potrivit. Și asta pentru că eram în cautarea unei colege care să ne ajute în anumite procese și Cristina a fost fix persoana potrivită.

Fiind mereu o persoană deschisă, atât la oportunități noi cât și la dezvoltarea personală, am venit în echipa WeTranslate deoarece mi-au oferit aceasta posibilitate, prin numeroasele proiecte în care sunt implicată.

Din experiența acumulată, am învățat că, înțelegerea și mulțumirea clienților, sunt cele mai importante în cadrul unei companii. Iar pentru WeTranslate aceste calități sunt obiectivele principale pentru a evolua.

Fiecare persoană are rolul ei, în tot procesul care este “în spate”, de la înțelegerea nevoilor clientului, la execuția poiectelor, efectuarea formalităților la instituții și până la livrarea comenzii. Iar rolul meu este să fiu persoana de suport pentru colegii noștri, exact în momentele când au nevoie, astfel încât fiecare comandă să fie finalizată cu succes.