Marilena

Despre Marilena

+40 746 645 645

Account Manager

Marilena s-a alăturat echipei noastre în Octombrie 2018, ocupând poziția de Account ManagerEste absolventă a Facultății de Afaceri Internaționale, la Universitatea Româno-Americană.

Marilena ne-a cucerit cu ambiția demnă de urmat pe care o are, fiind o profesionistă desăvârșită, demonstrând în fiecare zi faptul ca pune în valoare toate lucrurile noi pe care le invață constant.

Succesul este un lacăt construit din muncă și rabdare, cheia regăsindu-se în pasiunea cu care acționezi în fiecare zi.

Pot spune că tocmai această răbdare m-a ghidat, iar pasiunea m-a făcut să aleg un domeniu care m-a învățat cât de importantă este calitatea serviciilor oferite și de asemnea primordialitatea unei comunicări transparente.

Într-un cotidian saturat de opțiunile cantitative ale pieței, echipa WeTranslate reușește să aducă un plus, oferind calitate și eficiență.

O echipă în ale cărei valori m-am regăsit încă de la început și m-am dezvoltat urmând dorința de a crea servicii customizate, în concordanță cu nevoile clienților noștri.

Astfel reușim împreună, în fiecare zi, să construim relații de lungă durată, bazate pe încredere și profesionalism, căutând cele mai bune soluții, livrând la timp un serviciu impecabil.