Mădălina

Despre Mădălina

+40 742 129 996

Corporate Sales Manager

Mădălina Ciornohuz ocupă poziția de Managing Partner, având la bază pregătire în domeniul traducerilor și experiență în management.

Când am pus bazele companiei WeTranslate, am adunat pasiuni strânse din mai multe domenii: pasiunea mea pentru traduceri specializate, pasiunea partenerului nostru Claudiu Ioniță pentru un business de succes și pasiunea pentru lucrul cu oamenii a colegilor noștri. Iar la toate acestea se adaugă experiența măsurată în ani de zile a fiecăruia dintre noi.

 

Calitatea, performanța, profesionalismul și grija cu care îndeplinim cerințele clienților și partenerilor noștri reprezintă valorile după care ne orientăm, în care credem și pe care vrem să le facem cunoscute clienților și partenerilor noștri.

 

Misiunea noastră este să ne perfecționăm încontinuu nivelul de expertiză, pentru a răspunde întotdeauna cu promptitudine și într-o manieră profesionistă tuturor solicitărilor clienților și partenerilor noștri.

 

Iar viziunea noastră pe termen lung este ca WeTranslate să fie un partener consacrat pe segmentul de traduceri, pentru toți clienții ce doresc să primească servicii de traduceri și interpretariat de înaltă calitate.