Clara

Despre Clara

0755 743 743

Account Manager

Clara s-a alăturat echipei noastre în la începutul lunii August 2019, ocupând poziția de Account ManagerEste absolventă a Facultății de Finante, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, la ASE.

Clara ne-a cucerit cu ambiția demnă de urmat pe care o are, fiind o profesionistă desăvârșită, demonstrând în fiecare zi faptul ca pune în valoare toate lucrurile noi pe care le invață constant.

Nevoia de cunoaștere și noutatea, sunt cele mai importante aspectele care m-au adus în sufletul companiei WeTranslate, aici găsind ceea ce căutam. De la bun început am fost impresionată de devotamentul, dorința si seriozitatea membrilor companiei.

Făcând parte din această echipa am înțeles că, comunicarea și promptitudinea sunt valorile importante care fac diferența în această piață. De asemenea, modul în care sunt gestionate nevoile clienților și interesul pe care îl acorzi fiecărui client în parte, aduc un plus.

Toate aceste valori și sprijinul pe care le-am găsit în această echipă, mă fac să îmi doresc să fiu un profesionist mai bun, să ajut și să înțeleg cât mai mulți clienți și să aduc un zâmbet pe chipul fiecărui client care are încredere în noi.