Traduceri Autorizate

TRADUCERI AUTORIZATE – DEFINIȚIE

Serviciile de traduceri autorizate sunt acele traduceri scrise efectuate de un traducător autorizat, de Ministerul Justiției sau de Ministerul Culturii și Cultelor din România. Astfel, când vorbim de traduceri autorizate, acestea vor purta în mod obligatoriu semnătura și ștampila traducătorului autorizat care le-a efectuat. Aceasta este prima dovadă a calității serviciilor de traduceri autorizate scrise, pe care WeTranslate o oferă clienților săi.

traduceri autorizate si legalizate, traducatori si revizori autorizati, traduceri autorizate Bucuresti to toate orasele

CE ESTE COLAȚIONAREA (REVIZIE TRADUCERE)

Etapa de revizuire și de corectare a unor traduceri autorizate reprezintă un proces vital și critic, recomandat pentru toate traducerile scrise, pentru a asigura corectitudinea informațiilor traduse și eliminarea posibilelor erori umane, în special atunci când este vorba de documente specializate sau în volum mare. Prin colaționare (revizie / proofing) traducere, se înțelege verificarea și revizia traducerii de către un al doilea traducător autorizat.

revizie si colationare traduceri autorizate

CE ÎNSEAMNĂ DTP TRADUCERI

Serviciul de DTP traduceri (Desktop Publishing) reprezintă activitatea de prelucrare și editare grafică a traducerii, astfel încât aceasta să fie fidelă textului sursă în proporție de cel puțin 95%. Pe lângă conformitatea cu setările din textul sursă (margini pagină, font, dimensiune, spațiere etc.), echipa noastră depune toate eforturile, ca prin serviciile de DTP traduceri, proiectul tău să conțină toate elementele grafice din documentul original.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU NEVOILE TALE

Traduceri autorizate realizate cu traducători autorizați și specializați

AI ACCES LA PESTE 36.000 TRADUCATORI

Selectăm cei mai buni traducători și interpreți pentru nevoile tale

TRADUCĂTORI DEDICAȚI NEVOILOR TALE

Îți asigurăm cei mai buni traducători, specializați în peste 30 domenii

SERVICII DE TRADUCERI AUTORIZATE

Serviciile de traduceri autorizate sunt furnizate de către firma WeTranslate, acoperind nu mai puțin de 36 de limbi străine, de la limbile cele mai des întalnite până la cele mai rare limbi, pentru care există traducători autorizați în România.

Chiar dacă limba de care ai nevoie nu se regăsește în portofoliul nostru sau dacă nu există traducători autorizați în România, echipa noastra va identifica cei mai potriviți traducători din afara României, autorizați în limba de care ai nevoie și îți va oferi cele mai bune solutți pentru nevoile tale.

Ne-am specializat în peste 30 de domenii de specialitate, dezvoltându-ne în fiecare zi experiența pentru livrarea de soluții complete pentru serviciile de traduceri autorizate, astfel încât să oferim servicii de o calitate cât mai înaltă, în armonie cu preferințele clienților și partenerilor noștri.

Standardul European de Referință prevede că o pagină A4 tradusă conține 2.000 caractere cu spații, 1.500 caractere fără spații sau 300 cuvinte. Pentru claritate, WeTranslate folosește modalitatea de calcul prin referință la 2.000 caractere cu spații pentru serviciile de traduceri autorizate, în timp ce documentele tipizate se tarifează la pagină.

Traducerile efectuate de către firma de traduceri autorizate WeTranslate, îndeplinesc următoarele condiții:

 • Sunt traduceri efectuate de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției din România;
 • Conțin formularea de autorizare a traducătorului, în partea de jos a paginii, în ldocumentul tradus;
 • Conțin semnătura și ștampila traducătorului autorizat care a efectuat-o.

SERVICII DE REVIZIE SPECIALIZATĂ

Etapa de revizuire a traducerilor reprezintă un proces vital și critic, pentru a se asigura corectitudinea informațiilor traduse, consecvența termenilor, respectarea standardelor de calitate și a unui stil uniform, toate aceste aspecte fiind fundamentale în ceea ce priveste traducerea materialelor tale.

Prin procesul de revizie un traducător autorizat va efectua traducerea, urmând ca un revizor autorizat să verifice și să corecteze eventualele erori, astfel încât calitatea traducerii să fie cât mai înaltă.

RECOMANDĂM folosirea serviciului de revizie suplimentară (colaționare / proofing) în orice situație și indiferent de tipul documentului ce urmează a fi tradus.

ALTE SITUAȚII ÎN CARE ESTE NECESARĂ REVIZIA TRADUCERII

 • Pentru a corecta erorile dintr-o traducere – atunci când clientul are o traducere greșită și dorește o traducere corectată;
 • Pentru a actualiza conținutul unei traduceri – atunci când documentul inițial este actualizat / modificat, traducerea autorizată trebuie actualizată;
 • Pentru efectuarea legalizarii unei traduceri efectuată de către o altă firmă de traduceri – traducerea va fi revizuită și autorizată de către WeTranslate.

RECOMANDAREA WETRANSLATE

Solicită serviciile de traduceri scrise, cu revizie inclusă!

DTP TRADUCERI AUTORIZATE

Când se folosește

Serviciul de DTP se folosește ori de câte ori se traduc documentații precum traduceri autorizate fișe tehnice, cataloage de produs, schițe și planuri de construcții, broșuri sau traduceri autorizate manuale de utilizare, care conțin numeroase elemente grafice, desene, tabele, care pot fi editate și prelucrate.

DTP-ul va fi efectuat de către un traducător experimentat, cu vaste cunoștințe în programe specifice de etitare grafică sau de către un specialist WeTranslate, care va acorda o atenție sporită, pentru redarea în proporție de cel puțin 95% a graficii în comparație cu documentul original.

AVANTAJELE TALE

Serviciul de DTP traduceri, este efectuat GRATUIT de către WeTranslate, pentru toate proiectele pe care le gestionam, întrucât este părerea noastră că un traducător profesionist furnizează traduceri autorizate de un standard calitativ și vizual ridicat.

În situația în care serviciul de DTP traduceri îmbracă forma unui serviciu de colaționare, acesta va fi analizat de către experții WeTranslate și se va formula o ofertă de preț pentru traducere personalizată.

Servicii de traduceri și interpretariat

în peste 36 limbi străine, din 30 domenii de activitate

OFERTE PERSONALIZATE TRADUCERI AUTORIZATE

 • Fiecare ofertă pentru serviciile de traduceri autorizate se stabilește în funcție de specificul documentelor și volumul acestora;
 • După ce identificam nevoile tale, cerințele specifice și analizam materiale, îți vom transmite ofertă personalizată de preț, pentru serviciile de traduceri autorizate, care va conține și termenul de livrare al proiectului;
 • În cazul în care nevoia ta este urgentă, vom evalua volumul documentelor în raport cu termenul solicitat, pentru a identifica dacă serviciile de traduceri autorizate pot fi efectuate de către un singur traducător autorizat sau dacă este nevoie să alocăm proiectul la mai mulți traducători autorizați;
 • În situația în care ai nevoie de o firmă de traduceri autorizate, care să îți gestioneze proiectele de traduceri, indiferent de dimensiunea acestora, WeTranslate este partenerul tău.
 • Îți punem la dispoziție 2 firme de top, pentru traduceri autorizate, specializate în peste 30 domenii, una plătitoare de TVA și una neplătitoare de TVA, astfel încât tu să îți optimizezi costurile.

TRADUCERI AUTORIZATE, ORIUNDE AI NEVOIE

ÎN BUCUREȘTI ȘI ROMÂNIA

 • Dacă vrei să ne aduci anumite documente în original, pentru traduceri autorizate și cu aceasta ocazie să ne cunoaștem și să bem o cafea, vei ajunge în doar câteva minute la sediul nostru, din toate zonele centrale din București, cum ar fi B-dul Magheru, Piața Romană, Ion Câmpineanu, B-dul Carol, Piața Rosetti, Calea Moșilor, Regina Elisabeta, Strada Academiei, B-dul Dacia, Lascăr Catargiu, Piața Amzei, Strada Polonă, Piața Universității, Sala Palatului, Universitate, Kogălniceanu, Calea Plevnei, Calea Victoriei.
 • Cele mai importante orașe din România în care livram serviciile de traduceri autorizate, prin traducători autorizați, sunt următoarele: Cluj Napoca, TimișoaraIași, Constanta, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Tulcea, Reșita, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Alexandria, Miercurea Ciuc, Mioveni, Turnu Măgurele, Drăgășani, etc;

CALITATEA ESTE PE PRIMUL LOC

O ofertă avantajoasă nu înseamnă doar un preț mic. Pentru noi calitatea serviciilor primează și nu costul acestora, în proiectele pe care le gestionăm pentru tine.

CONDIȚII FLEXIBILE

În funcție de necesitățile tale, îți facem oferte de preț personalizate pentru o soluție completă nevoilor tale.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU NEVOILE TALE

Traduceri autorizate realizate cu traducători autorizați și specializați

Să începem

Oricare ar fi afacerea sau bugetul tău,

vom găsi impreună cele mai bune soluții pentru nevoile tale