interpretariat simultan, interpretariat conferinte si seminarii, interpret autorizat, translator interpretariat simultan

SERVICII DE INTERPRETARIAT DE TOP

Serviciul de interpretariat oferit de compania de traduceri WeTranslate este acțiunea prin care se traduce pe loc și oral ceea ce spune cineva în altă limbă, mijlocind astfel înțelegerea dintre două sau mai multe persoane. Serviciul de interpretariat este profesia realizată de către interpreți autorizați, care au bune competențe profesionale în transpunerea orală a mesajului și a intențiilor vorbitorilor.

interpretariat simultan wetranslate

SERVICII DE INTERPRETARIAT SIMULTAN

Serviciul de interpretariat simultan este utilizat în special în cadrul conferințelor (evenimente, conferințe), în care translația se face în timp real. Acesta constă în traducerea orală a discursului dintre un interlocutor și un grup de persoane și se tarifează la numărul de ore sau pe zi. În cazul serviciului de interpretariatul simultan sunt necesare, de regulă, echipamente tehnice necesare pentru prestarea serviciului.

interpretariat consecutiv

SERVICII DE INTERPRETARIAT CONSECUTIV

Serviciul de interpretariat consecutiv este folosit în general la întâlniri de afaceri (cum ar fi interpretariat consecutiv la evenimente corporate, la conferințe,  la seminarii), la biroul notarului public, la oficiul stării civile, atunci când unul dintre soți este cetățean străin, dar și în acompanierea ghizilor turistici. În cazul serviciilor de interpretariat consecutiv nu sunt necesare de regulă echipamente tehnice.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU EVENIMENTE

Uită de grija echipamentelor tehnice pentru evenimentele tale de interpretariat

AI ACCES LA PESTE 36.000 TRADUCATORI

Selectăm cei mai buni traducători și interpreți pentru nevoile tale

INTERPREȚI DEDICAȚI ORIUNDE AI NEVOIE

Îți asigurăm serviciile de interpretariat, oriunde ai nevoie în București, în România sau în Europa

SERVICIUL DE INTERPRETARIAT SIMULTAN

Serviciul de interpretariat simultan este acel interpretariat prin care interpretul redă conversația în limba țintă, fără să aștepte ca vorbitorul să termine discursul în limba sursă, interpretarea realizându-se în timp real, cu ajutorul echipamentelor tehnice.

Serviciul de interpretariat simultan se împarte în două categorii:

 1. Interpretariat de conferință, care se desfășoară în modul următor:
  1. Interpretul lucrează într-o cabină antifonată;
  2. Vorbitorul din sală vorbește la microfon, iar interpretul ascultă în cască și reproduce mesajul la microfon, aproape simultan;
  3. Auditorii din sală ascultă în căști mesajul reprodus în limba țintă de către interpret
 1. Chuchoutage sau whispering, care se desfășoară în modul următor:
  1. Interpretul se află în mijlocul unui grup restrâns de auditori și reproduce mesajul la o intensitate care să poată fi percepută de către auditori; sau
  2. Interpretul se află lângă auditor și interpretează direct la urechea acestuia.

Având în vedere că, în cadrul interpretariatului simultan se fac puține pauze în discurs, este important ca interpreții să lucreze alternativ, pentru a diminua riscul ca interpretul să obosească și să își piardă concentrarea, asigurând astfel un serviciu de interpretariat simultan de calitate.

ECHIPAMENTE TEHNICE DE INTERPRETARE

Serviciul de interpretariat simultan, în special când vorbim de interpretariat de conferință, este posibil cu ajutorul echipamentelor de interpretare, precum:

 • Căști, microfoane fixe / mobile;
 • Sistem de sonorizare și suport / asistență tehnică.

WeTranslate îți pune la dispoziție un pachet complet de servicii, format din serviciul de interpretariat simultan, echipamente tehnice de interpretare, precum si suport și asistență tehnică pe durata evinimentelor, soluții personalizate în funcție de necesitățile tale.

Numărul de echipamente tehnice de interpretare și tipul acestora depind de particularitățile evenimentului de interpretare, iar WeTranslate îndeplinește aceste particularități prin echipamente de ultimă generație și cu ajutorul unei echipe tehnice flexibilă și profesionistă, pe tot parcursul evenimentului de interpretare.

PROIECTELE TALE DEVIN PREOCUPAREA NOASTRĂ

SERVICIUL DE INTERPRETARIAT CONSECUTIV

Serviciul de interpretariat consecutiv este acel interpretariat unde, în cadrul discuției, vorbitorul se oprește la anumite intervale de timp, permițându-i interpretului să realizeze traducerea pentru auditor.

De regulă, vorbitorul face pauză după fiecare propoziție sau frază. Deși acest proces are o durată mai mare de timp, interpretul asigură o traducere mai corectă și mai completă, deoarece are mai mult timp la dispoziție pentru a realiza traducerea. Astfel, serviciul de interpretariat consecutiv este mai puțin obositor decât serviciul de interpretariat simultan, ceea ce are un impact pozitiv asupra rezistenței interpretului.

Dintre situațiile în care se folosește serviciul de interpretariat consecutiv, cele mai frecvent solicitate sunt următoarele:

 • La biroul notarului public, pentru citirea unui act redactat în limba română unei persoane de origine străină;
 • La întâlniri de afaceri, în cadru restrâns;
 • La conferințe, la care numărul de participanți este mic și nu sunt necesare echipamente tehnice;
 • Însoțirea clienților externi în călătoriile prin țară / la instituții ale statului, etc.

INTERPREȚII, SUPEREROII NOȘTRI

 • Din cei aproximativ 36.000 de traducători și interpreți autorizați din România, selectăm mereu performanța și o promovăm. În funcție de limba sau limbile pentru care este autorizat un interpret, îi atribuim prociectele cele mai potrivite nivelului său de experiență și specializare.
 • Un interpret specializat nu va cunoaște doar domeniul în care trebuie să realizeze traducerea orală, ci și cultura interlocutorului de origine străină.
 • Astfel, va ști cum să își adapteze limbajul în conformitate cu specificul țării de proveniență a acestuia, astfel încât mesajul transmis să fie unul complet și care evită situații neplăcute.
 • Un interpret specializat are experiență nu doar în domeniul de specialitate în care se realizează interpretariatul consecutiv, dar are și posibilitatea de reda întregul mesaj comunicat, fără a denatura sensul comunicării.
 • De asemenea, acesta are cunoștințe și despre cultura interlocutorului de origine străină, pentru a-și adapta limbajul în conformitate cu specificul țării de proveniență a acestuia, astfel încât mesajul transmis să fie unul corect și complet.

Prin noi, ai garanția unor servicii de calitate,

personalizate pe nevoile tale, așa cum ți le dorești

OFERTE PERSONALIZATE PENTRU NEVOILE TALE

În urma unui proces atent de selecție și testare a interpreților autorizați, spunem cu încredere că acoperim toate limbile europene pentru care există traducători și interpreți autorizați.

Ofertele de interpretariat simultan și interpretariat consecutiv sunt mereu variabile, deoarece în formularea prețului se ține cont de o serie de detalii precum: ziua evenimentului, durata evenimentului, locația evenimentului, domeniul de interpretare, numărul de persoane pentru care se prestează serviciul de interpretariat simultan sau interpretariat consecutiv.

În măsura în care ne poți furniza aceste informații, îți formulăm o ofertă avantajoasă de interpretariat simultan sau interpretariat consecutiv, personalizată pe nevoile tale.

SOLUȚII COMPLETE PENTRU AFACEREA TA

Fiecare ofertă pentru serviciile de interpretariat simultan și consecutiv se stabilește în funcție de specificul evenimentului și durata acestora;

Folosește formularul de contact sau contactează-ne telefonic, pentru a ne transmite toate detaliile despre nevoile tale de interpretariat simultan și consecutiv;

După ce identificam nevoile tale, cerințele specifice și analizăm detaliile evenimentului, îți vom transmite ofertă personalizată de preț, pentru serviciile de interpretariat simultan și consecutiv;

În cazul în care nevoia ta este urgentă, vom evalua tipul evenimentului în raport cu termenul solicitat, pentru a identifica dacă serviciile de interpretariat simultan și interpretariat consecutiv pot fi efectuate de către un singur interpret autorizat sau dacă este nevoie să alocăm proiectul la mai mulți interpreți autorizați;

Îți oferim un pachet personalizat de interpretariat simultan și echipamente tehnice de interpretare, pentru ca tu să ai o soluție completă pentru nevoile tale;

În situația în care ai nevoie de o firmă de interpretariat simultan sau consecutiv, care să îți gestioneze proiectele de interpretariat, indiferent de tipul acestora, WeTranslate este partenerul tău.

Îți punem la dispoziție 2 firme de top, pentru interpretariat simultan și interpretariat consecutiv, în peste 30 domenii, una plătitoare de TVA și una neplătitoare de TVA, astfel încât tu să îți optimizezi costurile.

CALITATEA ESTE PE PRIMUL LOC

O ofertă avantajoasă nu înseamnă doar un preț mic. Pentru noi calitatea serviciilor, și nu costul, primează în proiectele pe care le gestionam, pentru tine.

CONDIȚII FLEXIBILE

În funcție de necesitățile tale, îți facem oferte de preț personalizate, pentru o soluție completă nevoilor tale.

Servicii de traduceri și interpretariat

în peste 36 limbi străine, din 30 domenii de activitate

SERVICII DEDICATE, APROAPE DE TINE, ÎN BUCUREȘTI

Pentru că înțelegem cât de prețios este timpul tuturor, îți facilităm accesul la sediul nostru, care este în zona ultra centrală din București;

Ne găsești în fiecare zi, de Luni până Vineri, de la ora 09:00 până seara târziu, la sediul nostru situat în București, B-dul Nicolae Bălcescu, Nr. 5, Bl. Dunărea 1, Sc. 1, Et. 1, Ap. 1, Sector 1

Poți ajunge la noi la birou, din oricare din zonele centrale din București, în doar câteva minute, unde poți plasa personal comenzi de interpretariat simultan și interpretariat consecutiv.

Dacă vrei să discutăm personal despre solicitările tale de interpretariat simultan și interpretariat consecutiv și cu aceasta ocazie să ne cunoaștem și să bem o cafea, vei ajunge în doar câteva minute la sediul nostru, din toate zonele centrale din București, cum ar fi B-dul Magheru, Piața Romană, B-dul Carol, Piața Rosetti, Calea Moșilor, Regina Elisabeta, B-dul Dacia, Lascăr Catargiu, Piața Amzei, Piața Universității, Universitate, Kogălniceanu, Calea Plevnei, Calea Victoriei.

Key Account-ul tău dedicat îți va asigura serviciile de interpretariat simultan și interpretariat consecutiv, care vor fi realizate prin interpreți autorizați din toate zonele din București, ca de exemplu: Aviatorilor, Berceni, Dorobanți, Floreasca, Militari, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Splaiul Unirii, Băneasa, Bucureștii Noi, Colentina, Cotroceni, Crângași, Gara de Nord, Grozăvești, Mihai Bravu, Moșilor, Obor, Pantelimon, Primăverii, Ștefan cel Mare, Timpuri Noi, Tineretului, Arcul de Triumf, Piața Aviatorilor, Piața Charles de Gaulle, Splaiul Independenței, Șoseaua Kiseleff, Piața Unirii, Calea Victoriei, Piața Victoriei.

ÎȚI ASIGURĂM SERVICIILE ORIUNDE ÎN ROMÂNIA ȘI EUROPA

Cele mai importante orașe din România în care livram serviciile de interpretariat simultan și interpretariat consecutiv, prin interpreți autorizați, sunt următoarele: Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Constanta, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Tulcea, Reșita, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Vaslui, etc;

Îți punem la dispoziție toată gama de servicii de interpretariat simultan și interpretariat consecutiv, ce vor fi efectuate prin interpreți, nativi și autorizați, în oricare dintre țările din Europa (și nu numai), după cum urmează: Albania, Anglia, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Republica Cehă (Cehia), Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Irlanda de Nord, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Republica Moldova, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Scoția, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Siria, Israel.

Să începem

Oricare ar fi afacerea sau bugetul tău,

vom găsi impreună cele mai bune soluții pentru nevoile tale